• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim edin hamile olabilir miyim??

Canım benim hiç belirti olmamıştı tesadiüf eseri ögrendim.Ama bazı kişilerde bulantı,baş dönmesi...gibi belirtilerde olabiliyor.

ya karnimin altinda sislik var ve gaz sancisi gibi ara sira sanci oluyo sabahlari bas agrisiyla ve yorgun kalkiyorum ve iki uc gundur sarimsi bi akinti var normalde daha acik renk oluyodu bi hafta once adet oldum ama adet demeye bin sahit ister cok az kanadi doktora gttm ultrasonda gowzukmedi dr. kan tahlili istedi ama korkudan yaptiramadm esim de heyecanlandi ama bosa umitlenmkte istemyrm napcam ben yaa

ya karnimin altinda sislik var ve gaz sancisi gibi ara sira sanci oluyo sabahlari bas agrisiyla ve yorgun kalkiyorum ve iki uc gundur sarimsi bi akinti var normalde daha acik renk oluyodu bi hafta once adet oldum ama adet demeye bin sahit ister cok az kanadi doktora gttm ultrasonda gowzukmedi dr. kan tahlili istedi ama korkudan yaptiramadm esim de heyecanlandi ama bosa umitlenmkte istemyrm napcam ben yaa

Bence hemen bi kan tahlili yaptir o kanama yerlesme kanamasida olabilir eger adet gibi uzun ve cok gelmediyse .ins gonlundekini verir rabbim

hiç adet gibi değildi pazartesi gidicem bakalım inşallah bebistr

disari cikcaz birazdan esimi kandirabilirsem alcam bi tane yoksa meraktan uyuyamiyorum artik :)

testi aldim yarin sabah ac karnina deniycem cok heyecanliyimm :)))

valla arkadaslar her yaptıgımda cok hafıf ikincı çızgı çıkıyo artık inanmıyorum ben testlere:50:

Bencede ama icimde kalmasin bugun idrar testini denicem :)

Back