acil yardım edin çok önemli

EmirkanVeEymenin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
656
6
Merhaba kızlar söze nerden başlıcamı tam olarak bilmiyorum aslında ama şöyle anlatayım; benim bir arkadaşım hamile şuan 6 haftalık 10 gün önce dr ye gittiğinde herşey çok normaldi bugün konturele çağırmış dr ve sabah kanaması olmuş hatta geceden başlamış dr ye birlikte gittik bebeği göremedik ve kalp atışınıda dinleyemedik çünkü bebeği besleyen bi kese varmış ve o kese normalden daha büyükmüş5.5 mm doktor bu hamilelik ilerlese bile bebeğin sakat olma olasılığı var dedi ve çok üzüldük cuma günü tekrar gelin cumaya kadar bekleyelim belki normale döner dedi ama herşeye hazırlıklı olun dedi ve arkadaşımın hala kanaması var kanama kahverengi ama pıhtılı değil şimdilik böyle bişey yaşamış olan varmı aranızda lütfen cevap verin!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

Canim
Benimki Benzer Birşeydi Bende 10 Haftalik Düşük Yaptim Doğrusu Kürtaj Oldum
Bebeğimin Kalp Atişlari Yoktu Ayrica Gebelik Kesem şekil Itibari Ile Farkliydi Doktorum Bunu Bozulmuş Gebelik Olarak Değerlendirdi. Herşeyin Başi Sağlik
Geçmiş Olsun

sadece bir dr a gitmekle kalmayın.bende başlarda 1 dr a gittim. dış gebelik falan dendi.ama öyle bişey olmadı.hamileliğim devam ediyor.normal ultrasonla 6 haftada görülmemesi normal.benimde 7.haftaya kadar görülmedi bebekte kesede.sonra kese gözüktü.bu sefer bebek yok...10 gün sonrada embriyo gözüktü.yani çok acele etmeyin.ayrıca kanaması varsa, düşük tehlikesi olabilir.bol bol uzanıp dinlensin.ben 1 hafta daha bekleyin derim.vajinal muaynede yaptırmanızı önermem kanaması varsa...acil şifalar dilerim.

X