ACİL YARDIM EDİN ACİL!

yarar evet. krem vs sürmeden gümüş kapak takın. hiç çıkarmadan. 2 güne geçer baya.
Elimde gümüş kapağım yok ama gün boyu sütümün akmasına izin verdim şuan o göğüsten emziriyorum ağrı yok kan da yok ucu baya yumuşamış gibi görünüyor. Sanki uzun süre banyoda kalmış el parmakları gibi desem doğru olur. Ancak o gümüş kapağı alacağım kesinlikle...

Kendi sütünü sık ovala açık bırak hava alsın. Öyle gez yada uyu. Sık sık havalandir. Ve asla kuru kuru meme verme bebeğine gene sütünü sık ovala nemlendir o bölgeyi öyle ver. Gümüş kapağı 6 ay çıkarmadım korkumdan 2 ay meme ucu acısı çektim her emzirmede. emzirme pozisyonunu duzeltince acılar geçti . Gümüş kapakla bir bütün olmuştum

Sevindim. Sutu surmek de iyilestiriyordu dogru. Ben cok rahat ettim gumus kapakla. Umarim siz de memnun kalırsınız.

Halen ağırıyor ve bu sefer iki memem de ağrımaya başladı ben varya kafayı yedim.. ve kızlar yeniden bir soru soracağım benim bebeğim gün boyu ağladı gün boyu neden biliyor musunuz? Açlıktan. Nasıl bu kadar aç olabilir akşama kadar emzirdim o da yetmezmiş gibi gittim akşam mama aldım kimseye sormadan bunun için de pişmanım. Kayınvalidem dedi ki mama verelim belki doyar diye yine doymadı yine ağlıyor yine elini ve bizi emmeye devam ediyor çıldıracağım

Canım bebeğin o yaptığı emme efleksi sütun yetmiyorsa mama takviyesi yap ama büyük ihtimalle bebeğin gazı var ondan ağlıyor ve emmek istiyor sürekli

Canım bebeğin o yaptığı emme efleksi sütun yetmiyorsa mama takviyesi yap ama büyük ihtimalle bebeğin gazı var ondan ağlıyor ve emmek istiyor sürekli
İyi de gazını rahat rahat çıkarıyor artık nasıl olacak ki bu? Sütüm çok olmasına rağmen nasıl yetmez ki

Gogus kanayabilir, bebeginizi yanlis emziriyorsunuz her tecrubesiz anne gibi, o da tutamadigi için yara oluşmasına sebep oluyor ve gogsunuz kaniyor.

Kanayan gogsunuzu emzirebilirsiniz hicbir problem olmaz.

Memenizi bas ve isaret parmaginizla tutup meme basinizi bebeginizin ust dudaginin ortasina bastirip agzina doğru indirip yerlestireceksiniz, tum pembe kismi agzinin icine alacak

Bu sekilde tutturmazsaniz daha cok gazi olur, daha cok gogsunuz kanar.

Doymadigini anlamanizin yolu cişli bez sayisina bakmaktir. Gunde 5-6 çişli bezi varsa tamam, cocugunuz doyuyor demektir. Yine de ilk ay mama destegi verebilirsiniz, hem sariligini atar, hem de sizin doymuyor diye dusunmenizdek kaynaklı stresiniz azalir.

Bebeginiz acliktan degil, size olan ozleminden guven duygusuna olan ozleminden ve gazi sebebiyle agliyordur. Bol bol ciplak bedeninize temas etmesini saglayin, sarilin.

Saglicakla buyutun

Kolik bebek olabilir, günde kaç bez değiştiriyorsunuz kilo alımı nasıl bunlar önemli sancısı olan bebek emmek istiyor sürekli mesela emdikten sonra çökelek kusuyor mu o zamanda doymuş oluyor iyi besleniyor açlıktan mı sancidan mı ağladığını anlamak lazım önce ortam sıcaklığı kaç derece sıcaktanda rahatsiz olur ağlar ağladıkça emmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…