- 9 Kasım 2024
- 40
- 10
- 23
-
- Konu Sahibi yenibiranne123
Emzirme yarasi olmus. Ben hep gumus kapak kullandim, alternatif ne yapilir fikrim yok malesefSol göğsümden bebeğimi emzirirken aniden kan geldi ne yapacağım??? Ucu ağırıyor
Bundan sonra kullanırsam işe yarar mı?Emzirme yarasi olmus. Ben hep gumus kapak kullandim, alternatif ne yapilir fikrim yok malesef
yararBundan sonra kullanırsam işe yarar mı?
yarar evet. krem vs sürmeden gümüş kapak takın. hiç çıkarmadan. 2 güne geçer baya.Bundan sonra kullanırsam işe yarar mı?
Elimde gümüş kapağım yok ama gün boyu sütümün akmasına izin verdim şuan o göğüsten emziriyorum ağrı yok kan da yok ucu baya yumuşamış gibi görünüyor. Sanki uzun süre banyoda kalmış el parmakları gibi desem doğru olur. Ancak o gümüş kapağı alacağım kesinlikle...yarar evet. krem vs sürmeden gümüş kapak takın. hiç çıkarmadan. 2 güne geçer baya.
Kendi sütünü sık ovala açık bırak hava alsın. Öyle gez yada uyu. Sık sık havalandir. Ve asla kuru kuru meme verme bebeğine gene sütünü sık ovala nemlendir o bölgeyi öyle ver. Gümüş kapağı 6 ay çıkarmadım korkumdan 2 ay meme ucu acısı çektim her emzirmede. emzirme pozisyonunu duzeltince acılar geçti . Gümüş kapakla bir bütün olmuştumElimde gümüş kapağım yok ama gün boyu sütümün akmasına izin verdim şuan o göğüsten emziriyorum ağrı yok kan da yok ucu baya yumuşamış gibi görünüyor. Sanki uzun süre banyoda kalmış el parmakları gibi desem doğru olur. Ancak o gümüş kapağı alacağım kesinlikle...
Sevindim. Sutu surmek de iyilestiriyordu dogru. Ben cok rahat ettim gumus kapakla. Umarim siz de memnun kalırsınız.Elimde gümüş kapağım yok ama gün boyu sütümün akmasına izin verdim şuan o göğüsten emziriyorum ağrı yok kan da yok ucu baya yumuşamış gibi görünüyor. Sanki uzun süre banyoda kalmış el parmakları gibi desem doğru olur. Ancak o gümüş kapağı alacağım kesinlikle...
Canım bebeğin o yaptığı emme efleksi sütun yetmiyorsa mama takviyesi yap ama büyük ihtimalle bebeğin gazı var ondan ağlıyor ve emmek istiyor sürekliHalen ağırıyor ve bu sefer iki memem de ağrımaya başladı ben varya kafayı yedim.. ve kızlar yeniden bir soru soracağım benim bebeğim gün boyu ağladı gün boyu neden biliyor musunuz? Açlıktan. Nasıl bu kadar aç olabilir akşama kadar emzirdim o da yetmezmiş gibi gittim akşam mama aldım kimseye sormadan bunun için de pişmanım. Kayınvalidem dedi ki mama verelim belki doyar diye yine doymadı yine ağlıyor yine elini ve bizi emmeye devam ediyor çıldıracağım
İyi de gazını rahat rahat çıkarıyor artık nasıl olacak ki bu? Sütüm çok olmasına rağmen nasıl yetmez kiCanım bebeğin o yaptığı emme efleksi sütun yetmiyorsa mama takviyesi yap ama büyük ihtimalle bebeğin gazı var ondan ağlıyor ve emmek istiyor sürekli
Şu emme refleksi yüzünden mi ağrıyor diyorsunuz? Ne yapayım geçerCanım bebeğin o yaptığı emme efleksi sütun yetmiyorsa mama takviyesi yap ama büyük ihtimalle bebeğin gazı var ondan ağlıyor ve emmek istiyor sürekli