Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20. haftamda aynı sorun bende de olmuşdu hatta bacaklarımdan aşagı boşalmışdı.ilk oldugunda önemsemedim akıntı sandım gece tekrar olunca drumu aradım hemen acile gitmemi söylediler. amniyon sıvısı kaçagı varmı diye baktılar ama o anda teşhis edemediler bir pet veriyolar eger sıvı kaçagıysa pet mavi oluyo degilse degişmiyo ama denk gelip tekrar akması gerekiyo birde kan tahlili yapıyolar crp diye bi degere bakıyolar en fazla 5 olması gerekiyo bu degerin bende 28 olmuşdu ertesi günü hemen beni hastaneye yatırdılar enfeksion varmış bu haftalada kese zayıflayıp erken doguma sebep oluyomuş 8 gün hastanede kaldım çok sükür şimdi iyiyim sakın ihmal etme hemen drunu ara veya direk muayeneye git.
kaçak varmı yokmu ona bakıyolar su gelmesi olsa zaten erken dogun olur.şu aşamada önemli olan kaçak olursa o sıvının azalması sıvı tüketmeye çalış peki sana bu kan tahlilini ve pet testini yapmadılarmı. ben şimdi herhafta crp me baktırıyorum kontrol altında tutmak için.