• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım eder misiniz? Bir sorunum var.

nailart

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
5
0
16
İçel Mersin
İlişkiden 24 saat sonra falan norlevo kullandım. İçime boşalmadı ama korunmasızdık her ihtimale karşı kullandım. Adet günümden 3 gün önce adet gördüm. Normalde bugün görmem gerekiyordu. Kanamalar normal ama hala devam ediyor. Normalde reglim 3 gün sürüyor. Bugün bitmesi gerekiyordu bitmedi. İlacın etkisi midir?

ilaç etkısını gostermış arkadasım. norlevo kullandıktan en fazla 3 gun sonra adet kanaması yapar kiii herhangı bı bebek olusumu yumurtlama falan olmasın dıye.
sorun yok. takma

benim kanamalarım 3 gün sonra olmadı 2 hafta sonra falan oldu. yani ilacı kullanmadan 3 gün sonra falan olmadı reglimden 3 gün önce oldu bu durumda normal midir? prospektüste kanama olmayabilir ama regl bir kaç gün erken ya a geç olabilir diyordu. Panik yapmama gerek yok değil mi?

panik yapma banada oldu oyle 1 kere, kanamam olmadı dıye cok tırsmıştım. perıyodumdan 3-4 gun once adet gormustum. sorun yoktur bence.

hayır 2 gun kısa surmustu. toplamda 5 gundu. bı arkadasımında 11 gun surmustu, erken bıttı dıye ona sormustum, o soylemıstı. bunyeye gore degısıklık gosterıo sanırım

gereken zamanda ıcmıssın bı sorun olmaz cnm endıselenme ,

eşimle gecen gün ilişkiye girmedik sadece sürtünme yoluyla yakınlaştık boşalması geldiğinde tabiki dışarıya boşaldı. fakat zevk suyu denen sıvı surtunme anında vajına bölgemde hissettigim oldu. o sıvıdada azda olsa sperm olurmuş dıye korktuk ve 3 saat bıle gecmeden norlevo kullandım. kullanım şeklinde aynı anda alınız yazdıgı için ıkısını aynı anda içtim fakat ınternette 12 saat arayla diyordu..her ne kadar ilişkiye girmemiş olsakda ve dışarıya boşalmıs olsada zevk sıvısı için içtim hapı. ve hıcbı yan etkisi olmadı. yazdiginiz gibi 2-3 gun içinde bi kananmam da olmadı. sizce hamile olabilir miyim :S karışık gözüksede bu benım için önemki lutfen cevap yazınız.

Back