• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ! Yardım edebilir misiniz ?

angelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
10
0
86
İngiltere
arkadaşlar merhaba. 19 yaşındayım. vajinamda aşırı derecede kıl dönmesi ve bunun getirdiği iltihaplanma var. bazen hareket etmemi engelleyecek kadar büyüyor bu iltihaplar. ayrıca sivilceler de çıkıyor ve akıntım da var. arada bir kaşınma da oluyor. neden olduğunu anlayabilmiş değilim. umarım ciddi bir şey yoktur çok korkuyorum lütfen bana yardım eder misiniz acil?:çok üzgünüm:

canım jilet yada epilady ile alma onlar batık yapıyor kırıyor agda yaptır ondan sonra bepanten sür akıntın nasıl ne renkte eğer çoksa dr ye görün canım

normalde ağda yaptırıyorum fakat zor durumda kaldığımda bir kaç kez kasıklarıma yakın yerlere jilet yapmıştım kıl dönmeleri de o civarlarda oluşuyor. akıntım kokulu oluyor ve beyaz renkte :(

çok teşekkür ederim size, nasıl rahatladım anlatamam. hastalık bulaştığını, geçmeyecek bir şey olduğunu falan sandım çünkü uzun zamandır uğraşıyorum. umarım bu olay daha kötüye gitmeden halledebilirm. tekrar teşekkür ederim.

o kadar kötü durumdaysan bi doktora görün canım,merak etme muayene etmezler.sadece sıkıntını anlatırsın o da bi yönlendirme yapar.
geçmiş olsun.

Back