• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım edebilecek olan var mı ?

srgzst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
35
20
3
29
Kızlae ben bu ay 5 gün grcikince evde gebelik testi denedim çift çizgi çıktı. Sonra gece hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım Beta hcg 5.3 çıktı. Doktor bir türlü gelmeyince eve gelmek zorunda kaldım. Bir fikri olan var mı ?

5 üstü gebelik sayılıyor sen yine de tekrar kan verip yukselmeni takip et canım hayırlı olsun 🙏

çok teşekkür ederim canım . Allah el açıpta isteyen hiç kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah. Peki cuma günü kan vermiştim sizce pazartesi günü tekrar kan vermeli miyim ?

5 üstü gebelik sayılıyor sen yine de tekrar kan verip yukselmeni takip et canım hayırlı olsun 🙏
C7628B77-294A-456A-8802-FF7DD4CAFFEB.webp

Evet benim ama ben hiç anlamıyorum dünden beri kafayı yedim corona yüzünden doktorlar da bir türlü görünmüyo 😢 ilk defa böyle şeyler hakkında bilgi sahibi oluyorum

Evet benim ama ben hiç anlamıyorum dünden beri kafayı yedim corona yüzünden doktorlar da bir türlü görünmüyo 😢 ilk defa böyle şeyler hakkında bilgi sahibi oluyorum
İçini ferah tut . İstersen son adet tarihine göre 6. Haftanda kadın doğum doktoruna git . İstersen hemen pazartesi için bi randevu al kan değerlerine bakılsın Demir b12 gibi .

İçini ferah tut . İstersen son adet tarihine göre 6. Haftanda kadın doğum doktoruna git . İstersen hemen pazartesi için bi randevu al kan değerlerine bakılsın Demir b12 gibi .
Ayyy içime su srptiniz Allah bin kere razı olsun. İnşallah en kısa zamanda gidip bakıcam 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

• Beğen
Reactions: H E
Ayyy içime su srptiniz Allah bin kere razı olsun. İnşallah en kısa zamanda gidip bakıcam 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Merak ettiğin şeyler varsa yine yardımcı olurum .
güzel bir yola girdiniz :)
Her anınız heyecan panik :)
Hepsini doyasıya yaşayın..

Canım şuan sen 6 haftalık hamile gibi gözüküyorsun bi an önce dr ye git kesene baksın
6 haftalık gebelikte değer 60000 civarı olur :)
Tabi bebekten bebeğe değişir ama bu değer 6 haftalık değil

Kız bu testle sen bebeği görürsün 😍 hayırlı olsun 😍

Back