• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim Dyson pure humidify+cool

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Günaydin hanimlar
lütfen konum tasinmasin acil cevaplara ihtiyacim var..
iki aylik bebegim var burnu cok tikali .. serum sulari pompalar hicbisey fayda etmiyor..havalarda öyle kötü gidiyorki odayi havalandiramiyorum acsamda cami iceri hava girmiyor internetten okumustum hava temizleyicilerin odayi iyi havalandirdigini.. ve biz bu son cikan Dyson in hava temizleyicisini aldik .. ama resmen hava üflüyo klima gibi bende bebegi emzirirken sürekli kafasi terler korktum iyicr hasta yapicam cocugu diye kapattik makinayi .. aranizda kullanan varmi benim gibi kücük bebegi olup gece boyunca calistirsam cocuga bi zarari olur mu nolur acil cevap ..geri göndermeyide düsünüyoruz cünkü baya pahali bisey.. tesekkürler simdiden cevaplarinizi bekliyorum..

o makinayı bilmiyorum da eviniz tek odalı mı

yani çocuk yatak odasında ise o makinayı salonda açar kapıları açarsın tüm ev havalanır serinler

koridor vs bir yere koyarsın yönünü duvara verirsin geniş alana yayarsın

direkt çocuğa gelen her türlü esinti onu rahatsız eder

hava sıcaklığı değil de muhtemelen cereyan onu rahatsız etmiş burnunu kurutmuştur

soğuk buhar makinesi alabilirsiniz evin nemi düşükse

basit nem ölçerler var onu alın

hızlı çözüm de su kaynatın ocakta dağılsın buhar eve

malesef ev kücük bebek bizimle yatak odasinda bende oturma odasinin camini acip kapilari acik birakiyorum uyuturken bu cihazin nem özelligide var odanin nemide genelde 40 50 arasi

malesef ev kücük bebek bizimle yatak odasinda bende oturma odasinin camini acip kapilari acik birakiyorum uyuturken bu cihazin nem özelligide var odanin nemide genelde 40 50 arasi

Cocuk için baska oda yokmu? 2 salan var ise, bir tanesini cocuk odasina çevirebilirsiniz.
Online baktim ve bu cihaz ayni zamanda ventilatör görevide görüyor. Yani sicak odayi sogutuyor. Bebegi zaten hava sicak ise, fazla giydirme. Terleyip, üsütebilirde.

Cihazi odanin bir kösesine koy, sizden uzak, sorun olmamali. Burnunu günde 2 defa fizyolojik serum ile temizle ve birseyide kalmaz.

Cocuk için baska oda yokmu? 2 salan var ise, bir tanesini cocuk odasina çevirebilirsiniz.
Online baktim ve bu cihaz ayni zamanda ventilatör görevide görüyor. Yani sicak odayi sogutuyor. Bebegi zaten hava sicak ise, fazla giydirme. Terleyip, üsütebilirde.

Cihazi odanin bir kösesine koy, sizden uzak, sorun olmamali. Burnunu günde 2 defa fizyolojik serum ile temizle ve birseyide kalmaz.
malesef bir oturma odasi bir yatak odasi var bende o vantiletor özelliginden korktum ..

malesef bir oturma odasi bir yatak odasi var bende o vantiletor özelliginden korktum ..
almanyadayim havalar o kadar tuhaf ki birgün sicak iki gün soguk yaz gelemedi bir gün yagmurlu evde sogumuyo bir body birde tulum üzerine giydiriyorum sorun emerken terliyo hatta cocugu tek body ile emziriyorum yinede terliyo terledikce burnu tikaniyo ..

almanyadayim havalar o kadar tuhaf ki birgün sicak iki gün soguk yaz gelemedi bir gün yagmurlu evde sogumuyo bir body birde tulum üzerine giydiriyorum sorun emerken terliyo hatta cocugu tek body ile emziriyorum yinede terliyo terledikce burnu tikaniyo ..

bütün bebekler emerken terler

bu konuda endişe etme

elinde bir mendil olsun sil terini hatta elinle sil

genelde baş ve boyun terler zaten

emme bitince yakası terli ise üstünü değiştir yakası aşağıda kıyafetler giyerse kıyafet terlemez badilerin boynu açık olsun

iki oda varmış işte

bebeğin olmadığı odada aç mutfak falan varsa orada aç kapıları da aç bütün eve yavaş yavaş yayılır o

çok da endişe etme

bütün çocukların bebekken burnu da tıkandı hasta da oldu

olağan süreçler bunlar

burnunu açmaya devam bol bol emzirmeye devam

büyüyecek yakında yaramazlıkları için konu açacaksın

içini ferah tut

Sorun olmaz bence. Yada normal sadece nemi alan makine almalisin. Ama ventilatör olmasi bence iyi birsey, agustosta eger havalar isinirsa, nimetten sayarsin o makineyi.

Cocuk doktorunada sorabilirsin, hep burnu tikaniyor sorun olurmu diye.

Iki yatakodali eve geçme sansiniz yokmu?

Sorun olmaz bence. Yada normal sadece nemi alan makine almalisin. Ama ventilatör olmasi bence iyi birsey, agustosta eger havalar isinirsa, nimetten sayarsin o makineyi.

Cocuk doktorunada sorabilirsin, hep burnu tikaniyor sorun olurmu diye.

Iki yatakodali eve geçme sansiniz yokmu?
burda o kadar zor ki ev bulmak malesef suan gecemeyiz o kadarda pahali ki iki kücük odaya bile cok kira ödüyoruz

Soğuk buhar makinesi de alın. Odasında yaz kış çalışır bizde. Burnu da hiç tıkanmıyor

Back
X