Acil yardım deri çıkıntılı fissül

malory

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
273
1
296
İstanbul
Arkadaşlar selam bundan bi kaç gün önce kabızlığımda çok zorlandım ve hafif kanamam oldu.sonrasında tuvalete çıkmak zorlaştı .acım artınca kanamamı oldu acaba diye baktım.böyle meme gibi değilde popo deliğinden uzantılı deri çıkntısı gibi bişey gördüm.bu arada tuvalet acılarım hafiflemişti.ancak o deri çıkıntısı beni rahatsız etti.

Forumda anal fissür olanlar o şekilde bi deri çıktıntısından bahsetmemiş.doktora gitttim çatlak oldugunu söyledi krem fitil ve bağısak düzenleyici şurup verdi ancak pratisyem hekimdi.kullanıyorum şu an onları.rahatlamada oldu ama çıkıntı hala orda.

Aranızda böyle sorunu olanlardan yardım bekliyorum.anal fissür sorunu olanlardanda.bi bendemi var bu cıkıntı.doktor onun içinde çatlak bardır mukoza orayı kapatmıştır dedi.

Pazartesi hemorid tedavisi yapam bir merkeze gideceğim ama moralim sıfıra indi görüntüsü bi yana acısı bi tarafa.yüzümde sıkıntıdanda sivilceler cıktı.

Lütfen deneyimleri olanlar paylaşsım benimle

Nöbetçi memeymiş adı ameliyatolmadan geçmiyormuş.kafayı yiycem lütfen deneyimi olanlar paylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…