• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım com bunaldım

Ekmekcifatos

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
43
46
8
35
Merhabalar kızlar adetim en son 30 ocakta başladı 4 gün sürdü2 sinde bitti adetim bittikten sonra ayın 10 unda ve 15 inde eşim içine boşaldı gebelik gerceklesmismidir bugün ağzım kekre kekreydi hafif bas agrim var hafta ateş basıyordu az önce için bulandı darlandim bunlar neyin belirtisi hamileysem bile bu kadar erken belli olur mu test yapıp negatif çıkmasından çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yardım edin lütfen

Bacım öncelikle stres yapma stres hormonların 1 numaralı düşmanı
Kaç aydır deniyorsunuz?
Kaç günde bir adet oluyorsun?
Daha sık ilişkiye girme durumunuz yok mu?
Sorularımı cevaplarsan yardımcı olmak isterim

canım daha yumurtlamayı yeni atlatmışsın hemen belirti olmaz ki lütfen hayatı akışına bırak düşünme demesi zor ama böyle yaparak sadece zorlaştırırsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yeni denemeye başladık canım eşim subay olduğundan çok fazla evde değil evde bile olsa sabah 5 te uyanıyor diye gece mümkün mertebe uyumaya çalışıyor.

Yeni denemeye başladık canım eşim subay olduğundan çok fazla evde değil evde bile olsa sabah 5 te uyanıyor diye gece mümkün mertebe uyumaya çalışıyor.

Asker eşi olmak zor....Allah rastgetirsin adet döngünün ortalarında eğer ilişki olduysa hamilelik şansı fazla tabi....inşallah tutar bu arada bi tavsiyem ilişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi+bitter yedir bu ikisi erkeklerde sperm hareketlerini hızlandırıyo. Bide ilişkiden önce kalçanın altına yastık koy popon yüksekte olsun ama kendine doğru eğimli ol anlatabilmişimdir umarım
Bu şekilde olursa bütün hepsi içine kaçacaktır direkt rahmine doğru giderler

Asker eşi olmak zor....Allah rastgetirsin adet döngünün ortalarında eğer ilişki olduysa hamilelik şansı fazla tabi....inşallah tutar bu arada bi tavsiyem ilişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi+bitter yedir bu ikisi erkeklerde sperm hareketlerini hızlandırıyo. Bide ilişkiden önce kalçanın altına yastık koy popon yüksekte olsun ama kendine doğru eğimli ol anlatabilmişimdir umarım
Bu şekilde olursa bütün hepsi içine kaçacaktır direkt rahmine doğru giderler

Yaaa çok teşekkür ederim aslında yüzüstü yatarken içine boşaldı hemen sırtüstü döndüm 20 dakika bacaklarımı karnına doru çekerek yattım kalkmadım ama kalçanın altına yastık koymayı bilmiyordum yeni ogrendim umarım döllenme gerçekleşmiştir uğun saglikocahina test yaptirsam bişey çıkar mı ki

Merhabalar kızlar adetim en son 30 ocakta başladı 4 gün sürdü2 sinde bitti adetim bittikten sonra ayın 10 unda ve 15 inde eşim içine boşaldı gebelik gerceklesmismidir bugün ağzım kekre kekreydi hafif bas agrim var hafta ateş basıyordu az önce için bulandı darlandim bunlar neyin belirtisi hamileysem bile bu kadar erken belli olur mu test yapıp negatif çıkmasından çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yardım edin lütfen
Bende yaşadım aynı problemi inan stresten bir hafta 10 gün gecikti gebeyim sandım meğer stresten gecikmiş :)

Yaaa çok teşekkür ederim aslında yüzüstü yatarken içine boşaldı hemen sırtüstü döndüm 20 dakika bacaklarımı karnına doru çekerek yattım kalkmadım ama kalçanın altına yastık koymayı bilmiyordum yeni ogrendim umarım döllenme gerçekleşmiştir uğun saglikocahina test yaptirsam bişey çıkar mı ki

Bebeğin rahme yerleşmesi ortalama 12-14 gün sürüyor beklemeni tavsiye ederim en azından adet gününü bekle çıkar inşallah çıkmazsada üzülme tekrar denersiniz yaşın gençtir üzülme kaybedecek bişeyin yok

Gunaydinnn dün gece soğukalgınlığı için acile gittim hamilelikten supheniyorum deyince kab testi yaptı doktor duruma göre evet gebelik varsa ilac veremem dedi 1 buçuk saat sonra tahlil sonuçlarında hormonlarım da hareketlilik olduğun için ilaç uygulamadan geri gonderdi çok şaşkın çok heyecanlıyım hamileymişim yaaaaa

erken dolllenme olmussa olmus olabilir

Back