Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım çok moralim bozukkkk :(((

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
kızlar dün palette yoğun açıcı 11,1 i aldım neden aldım nasıl aldım hala aklıma gelmiyo ( 1 kutu aldım evde boyarım diee ..saçlarım orta koyulukta bi renkti kahve bakrıarası bişey olmuştu enson ..birde bunu deneyim dedim ve saçlarımın son hali bu...çok yıprandı daha önceden de başka konuda da paylaşmıştım diğer saçlarımı o canlılık gitti.. çok üzügünüm nasıl kurtarabilriim bilemiyorum ne renge boyamalıyım yardım ederseniz çok seviniririm kaç gün beklemem lazım yoksa koyu bi renk alıp hemen boyasam mı kiii

bence çok kötü durmuyor. Başka birşeye boyama, saçını dinlendir. Biraz kendine gelsin daha sonra boyatırsın

daha önceki boyama evreleri sıraysıyla şöyle
ilk koyu olan kendi saçım tepemde çok beyaz olduğu için boyadım sonrakini kuaför berbat etti tutuncu gibi balyajlı olan kuaför ürünü... diğer küt halleri ise sonradan kendi boyama soncu ulaştığım sonuçlar ve en son da yukardaki haldeyim berbat hissediyorum ...napöalıyım kızlar en azından bi önceki hale gelsem bile iyiii...

aynı gönderi olduğu için sildim..

Son düzenleme:
bilmiyorum hiç içime sinmedi olduğumdan büyük gösterdi koyu böyle odamdan dışarı çıakrken bile kimse görmesin istiyorum..kendimi iyi hissetmiyorum çevremdekilerden de kimi iyi kimi kötü olmuş diyoo bilemedim..ne kadar beklesem kii ..hergün işe geliyorum yani uzun bi süre böyle dolaşmak istemiyorum birde üstten başladık boyamaya eşim boyadı acemi işi olunca haliyle yeryer kouyuluklar kaldı üstler açık altlar koyu oldu...

Renk kötü değil ki..hem saçlarınız da yıpranmış madem hemen boyamayın bakım yapın bir süre.. uzun olsa biraz kesersiniz diyecektim fakat uzun da değiller.. ama tabi önemli olan sizin beğenmeniz aynaya baktığınızda kendinizi kötü hissediyorsanız orası ayrı.. boyayacaksanız çok koyu yapmayın bence kumral yapabilirsiniz..

saclarini 4 kez actirmis bir esmer olarak soyluyorum, cok yogun bakimli kremler al parasina bakmadan haftada 2 kez onlardan sur iyice okuyup instructionlari. rengi kotu degil ve ustune ne renk yapsan tutar merak etme. ama hazir aciga gitmisken "strawberry blonde" dene bence super bi renk :)

Canim yaa eski saclarin cok hosmus keske boyamasaydin birakcaksin aksib 2ayda bi kestr hemen gider ..

Zeytin yagli sac kurleri yap ..

Ben yilda 1kez kullu kumral yada sari boyarim reslerdeki gbi cok dogal duruyor. Sende oyle yap :26:

kendi saçıma dönemem çok beyazım var yoksa haytta boyamayı düşünmezdim ..özellikle beyazlar önde olunca çok kötü duruyo öğlen gidip bi kuaförle konuştum gittiğim bi yerdi ama hiç boya yapmadım orda...karemel bi renk gösterdi onu düşünüyorum çok açık bi kahve kumral gibi bişey ..açıkçası içinde kızıllık olan bi renk istemiyorum ..içime simnedi evet hani rengi güzel boyanmış olsa belki ama böyle uyumsuz olunca pek bakımlı durmuyo..ve birde her renk kıyafete gitmiyo sarı tonu ...Eki Görüntüle 914142 bu tonlarda birenk isityorum sizcee...

aslında saçoımla uğraşacak birenk olsun istemiyorum artık dinlenmesi için dip geldikçe boyarım diyorum..birde 4.30 da çıkıp kuaföre gidicem..bi kere içime kurt girdi mi duramıyorum yaa nasıl bi huydur buu bilemedimm:18::18::18:

arkadaşlar en son kuaföre gidicem demiştim ..gittim yaptı bi karamel saçımı ki turuncu oldu aktıkça..bende bıktım haliyle gittim syoss 9,5 küllü sarı aldım azda içine kumral koydum yaptım saçıma gene yukarda açık olan saç rengime yakın bişey oldu ve üzerine gözümü karartıp koleston 7,1 küllü köpük boyasını aldık ve artık bıkmıştım saçıma yaptıklarımdan.. olsada olmasada ellemeyecektim ve sonuç istediğime yakın bişey oldu..ilk boyadığımda çok koyuydu sonraki yıkamada beyaz sabunla akıtım baya aktı.. ve açıldı güneşte çok güzel duruyo ilerde uçlarına ışıltı attırabilrim uzadığında ama sizce nasıl olmuş fotoları ekliyeyim ..fikirlerinizi sözlerseniz sevinirim.

bence sacinizin rengi guzel 2-3 hafta sonra kullu sariya boyarsan renk tam oturur biraz idare et.koyultma 2 ay sonra zaten havalar isinacak yazin sari kullanirsiniz

bence sacinizin rengi guzel 2-3 hafta sonra kullu sariya boyarsan renk tam oturur biraz idare et.koyultma 2 ay sonra zaten havalar isinacak yazin sari kullanirsiniz

sarı iyiydi rengide bana pek gitmedi koyulttum yani en son eklediklerim şuanki hali ama açılacak gibi ..iki yıkamada baya açıldı bile..

Saçlarını dinlendir 1 hafta sonra loreal majirel 8.1 %6 oksidan uygula saçına birinden destek al boyarken ve uçlardan başla sonra dipler yap. İstediğin renge ulaşacaksın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…