Acil yardım çok kararsızm :(

Saskin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
43
17
Bir ustteki konuya devam etmek istiyorum cidden deneyimli yasamis görmüş ablam kardeşim bana özelden de yazabilir fikir danışmaya çok ihtiyacım var . Erkek arkadaşım 2 3 aydır yalvariyor resmen hersey güzel olucak ben seni aç birakmam kendim yemem sana yediririm çok mutlu edicem bir gün pişman ettirmicem seni çok seviyorum evlenicez bak son adım kaldı okadar bekledik son durağa geldik vazgecme bunca zaman bunlarin hayalini kurduk evimizi tasarlicaktik mutlu olucaz lütfen ve daha nice kelimeler .annemle paylaşıyorum duygusal acidan bakma mantıklı düşün cidden Seviyo olsaydin herkesi alırdın karşına kızım rahat etmen mutlu olman ailesiyle iyi olman iç huzurun bunlar önemli evlensen evi yok kira esyaniz yok borçla ne yiceniz ne icceniz babasi zaten hasta kendine hayri yok ikinizde gencsiniz bu sorumluluk ona ağır gelmezmi ailesi destekleyemezki ailesinin geliri belli gideri belli gibi bayaa dusunceler içinde ailem çok kaygılaniyor babamda babasini ne kadar çok tanisada genclikden arkadasligida olsa adettendir cevreye sormuş etmiş annemle paylasmis rahat bir aile ne zararları ne yararları var bugün buldu bugün yerler rahat insanlar gibi duyumlar vs almış ay fenalik gecircem daraldim yemin ederim

Ay çok özür dilerim gece gece öyle güldüm ki gözlerimden yaş geldi.
Ben seni aç bırakmam nedir ya

Ben bu kadar bad romance e gelemiyciiim
Erkek arkadaşın geç bir delikanlı belli ki
Yio o işler öyle yürümez canısı

Fatura gelsin, gırtlaklarsınız birbirinizi valla

Herkes borçsuz evi varken evlenmiyor kira da oturursun 1 kuruş arttırır Mutlu olursun ama gerçekten geçinemeyecekseniz de hayal aleminde yaşamamak lazım

O işler öyle olmuyor . Elinin altında bir Katya olsa fena mı ayol :süslü:
O değil de harbiden maddiyat sıkıntı hemde kanaatimdir ki kadından çok erkekler bunun stresini yapıyor ataerkil ailelerde

Bide çok duyduk çok mutlu olucaz martavallarini.
En çok onu diyenler etti hayatımıza.
:KK43: . Hiç mi uygun zamanları olmadı yani gelmeye bu kadar zaman icersinde en azından oturmaya bile gelinirdi diye dusunuluyor. Yasamis olanlar bilir onca zaman geçirdim onunla ve çevresiyle zararsiz insanlar fakat is konusu evlilik olunca bayaa değişiyor aklım vardı Körde degildim düşünebiliyordm fakat bu kadar isticez ediceezz diyip uzun sürmesi ailemde de düşünce yarattı .s ne olsun ne yapıyım diyorum bilemiyorum

bunu bana 6 yıl önce sorsaydın, sana cevabım, "evlen aşkının peşinden git" olurdu,( ki sorguladığına göre öyle büyük bir aşkta yok senin tarafından) ama şuan yaşadıklarımın etkisiyle sana verebileceğim tek cevap, sakın yapma!
Ama neden biliyor musun? seni aç bırakır, bakamaz diye değil, nitekim sen bir evcil hayvan değilsin, çalışıp ekmek paranı kazanır kiranı da ödersin. nedeni şu, böyle insanlar, hele ki ailesi de aynı şekilde rahatsa, sorumsuzluğun dibine vuruyorlar ilerleyen zamanlarda. sen parasızlıktan değil de, rahatlıktan deliye dönüyorsun bi yerden sonra. sen bi ekmek olsun ikiye bölüp yeriz diye düşünürken, karşındakinin bunun tam tersini düşünmesi sinirlerini bozacak. önce kavgalar başlayacak, sonra eve gelmemeler (o da dırdır yüzünden tabi, onlara göre) en sonunda a boşanayım diyeceksin. yapamayacaksın, belki de çocukların olacak.

sen ona güvenmiyorsun belli, ve bi insan sebepsiz yere güvensizlik beslemez karşısındakine. umarım bu güvensizliğinin haklılığını kötü şeyler yaşamadan görürsün..

Sorguluyorsan asla evlenme!!! Bak insan geçinir elbet karnı doyar ama bunlar öyle lafla olmaz. Yapacağına inansaydın zaten tereddüt etmezdin. Ayrıca yapacak insan yaparım ederim şöyle böyle demez. Susar ve yapar.

Bu zamana kadar oyalayıp gelmediklerine göre. ..
ne düşünüp kendini üzüyon. Annen haklı

Ben seni ac birakmam , cok mutlu olacagiz felan bunlar bos laflar
Kira zamani geldimi, faturalar siraya dizildimi böyle laflar havada kaliyor o laflara Hicbisey ödenmiyo

ayrica sende emin olsan konu acip durmazdin.

bunu bana 6 yıl önce sorsaydın, sana cevabım, "evlen aşkının peşinden git" olurdu,( ki sorguladığına göre öyle büyük bir aşkta yok senin tarafından) ama şuan yaşadıklarımın etkisiyle sana verebileceğim tek cevap, sakın yapma!
Ama neden biliyor musun? seni aç bırakır, bakamaz diye değil, nitekim sen bir evcil hayvan değilsin, çalışıp ekmek paranı kazanır kiranı da ödersin. nedeni şu, böyle insanlar, hele ki ailesi de aynı şekilde rahatsa, sorumsuzluğun dibine vuruyorlar ilerleyen zamanlarda. sen parasızlıktan değil de, rahatlıktan deliye dönüyorsun bi yerden sonra. sen bi ekmek olsun ikiye bölüp yeriz diye düşünürken, karşındakinin bunun tam tersini düşünmesi sinirlerini bozacak. önce kavgalar başlayacak, sonra eve gelmemeler (o da dırdır yüzünden tabi, onlara göre) en sonunda a boşanayım diyeceksin. yapamayacaksın, belki de çocukların olacak.

sen ona güvenmiyorsun belli, ve bi insan sebepsiz yere güvensizlik beslemez karşısındakine. umarım bu güvensizliğinin haklılığını kötü şeyler yaşamadan görürsün..
:KK43:(

Daha dün yazdım galiba bir konuya

Şimdi çok zamanım yok

Ama tek tavsiyem aileyi falan unutun

Sevgilin ve sen çalışın kazanın yuvanızı kurun

Evi yoksa bizim de yoktu eşya vs boş zaten ikimiz çalıştık aldık her şeyi

Neden ailelerden beklenti

Ama elinizi taşın altına koymaya niyetiniz yok evlendi bana baksın her gördüğünü alsın vs diyorsanız da uzatmayın îlişkiyi