- 1 Ekim 2016
- 43
- 17
Bir ustteki konuya devam etmek istiyorum cidden deneyimli yasamis görmüş ablam kardeşim bana özelden de yazabilir fikir danışmaya çok ihtiyacım var . Erkek arkadaşım 2 3 aydır yalvariyor resmen hersey güzel olucak ben seni aç birakmam kendim yemem sana yediririm çok mutlu edicem bir gün pişman ettirmicem seni çok seviyorum evlenicez bak son adım kaldı okadar bekledik son durağa geldik vazgecme bunca zaman bunlarin hayalini kurduk evimizi tasarlicaktik mutlu olucaz lütfen ve daha nice kelimeler .annemle paylaşıyorum duygusal acidan bakma mantıklı düşün cidden Seviyo olsaydin herkesi alırdın karşına kızım rahat etmen mutlu olman ailesiyle iyi olman iç huzurun bunlar önemli evlensen evi yok kira esyaniz yok borçla ne yiceniz ne icceniz babasi zaten hasta kendine hayri yok ikinizde gencsiniz bu sorumluluk ona ağır gelmezmi ailesi destekleyemezki ailesinin geliri belli gideri belli gibi bayaa dusunceler içinde ailem çok kaygılaniyor babamda babasini ne kadar çok tanisada genclikden arkadasligida olsa adettendir cevreye sormuş etmiş annemle paylasmis rahat bir aile ne zararları ne yararları var bugün buldu bugün yerler rahat insanlar gibi duyumlar vs almış ay fenalik gecircem daraldim yemin ederim