Herkese merhaba,
buralarda yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var.
12 gün sonra çeneuçu protezi ameliyatı olacağım, ben bunu ameliyatı yüzlü uzatma amaçlı istiyorum.
Çenem kısa ve yüzüm biraz geniş.
Protezin boyu konusunda kararsız kaldım, benim çenem 3 cm tam ve ben yön bulmak için sizin de çenenizin kaç cm olduğunu bilmek istiyorum ?
Yani çenenin başladığı yerden alt dudağın başladığı noktaya kadar.
Teşekkürler herkese şimdiden
Ben protez taktırdım ve çıkarttım. En büyüğü takılmıştı bana:9mm. Tavsiye etmem o kadar büyüğü ve ben büyük olsun diye tutturmustum. En fazla 7mm olmalı bence. Doktorun iyi bir plastik cerrahsa yüzünün oranına göre ideal boyutu seçer. Sana öneride bulunmadı mi boyutu konusunda? Bir de ağız içinden taktirmani asla tavsiye etmem arkadaşım. Ben enfeksiyon kaptım. Konu da açmıştım bununla ilgili.
Ben protez taktırdım ve çıkarttım. En büyüğü takılmıştı bana:9mm. Tavsiye etmem o kadar büyüğü ve ben büyük olsun diye tutturmustum. En fazla 7mm olmalı bence. Doktorun iyi bir plastik cerrahsa yüzünün oranına göre ideal boyutu seçer. Sana öneride bulunmadı mi boyutu konusunda? Bir de ağız içinden taktirmani asla tavsiye etmem arkadaşım. Ben enfeksiyon kaptım. Konu da açmıştım bununla ilgili.
Merhaba geç dönüyorum canım, cok özüür.
Peki senin çenen küçük mü yoksa geride miydi, sorunun neydi tam olarak?
Tüh bende ağız içinden istiyordum ve 9mm .
Neden çıkarttın?