N Nilay5 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2020 28 10 6 49 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay5 #1 merhaba duphaston adet düzensizliğim için doktorun vermişti ama ilaç bitince 4 gün sonra yada 3 gün sonra 2 ci günde adet oluyorum ayrıca nefesimi daraltıyor bu ay iki tane içtim devam etmelimiyim yoksa bıraksam yarıda sakıncası olurmu
merhaba duphaston adet düzensizliğim için doktorun vermişti ama ilaç bitince 4 gün sonra yada 3 gün sonra 2 ci günde adet oluyorum ayrıca nefesimi daraltıyor bu ay iki tane içtim devam etmelimiyim yoksa bıraksam yarıda sakıncası olurmu
A anemon90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Kasım 2020 78 69 3 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay5 #2 İçmeyin kesinlikle nefesiniz daralıyorsa. Doktorunuza söyleyin başka ilaç yazsın
N Nilay5 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2020 28 10 6 49 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay5 #3 anemon90 .!.: İçmeyin kesinlikle nefesiniz daralıyorsa. Doktorunuza söyleyin başka ilaç yazsın Genişletmek için tıkla... bende içmemeye karar verdim hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sevgiler
anemon90 .!.: İçmeyin kesinlikle nefesiniz daralıyorsa. Doktorunuza söyleyin başka ilaç yazsın Genişletmek için tıkla... bende içmemeye karar verdim hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sevgiler
senem yolcu Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2020 71 18 8 30 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay5 #4 Bencede içmeyin tekrar bi gidin bakalım ne diyecek
N Nilay5 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2020 28 10 6 49 29 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay5 #5 senem yolcu .!.: Bencede içmeyin tekrar bi gidin bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla... içmemeye karar verdim zaten ilaca bu ay hala başlamadan regli oldum pazartesi görüşeceğim doktorumla hayırlısı teşekkür ederim
senem yolcu .!.: Bencede içmeyin tekrar bi gidin bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla... içmemeye karar verdim zaten ilaca bu ay hala başlamadan regli oldum pazartesi görüşeceğim doktorumla hayırlısı teşekkür ederim