Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım bekliyorum

yakamoz_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
56
0
36
İstanbul
bundan bi hafta önce saçımı ilk defa garnie açık kestaneye boyadım siyah oldu kendi saç rengimdden daha koyu oldu kahva tonları istiyorum hangisi daha iyi sizce

genelde tüm boyalar siyah gibi kopkoyu yapıoo artık... biraz yıka aksın bence.. bu arada bencede kahwe tonlarıı güsel :)

tekrar garnier in boyadığın renginden daha açık rengine boya açılır. kumral tonlara boyayabilirsin. bitkisel boyayla boyadığın için loreal, koleston gibi boyalar açmaz, ilk anda açsa bile akar bi süre sonra. ama 1 hafta erken değil mi birkaç yıkamada renk değişir çünkü. istersen biraz daha bekle.

canım zaten ilk başta açık kestane boyayarak hata yapmışsın siyah renk verir doğal olarak bence ilk 2 hafta falan saçını akıt bitkisel olarak çıkartılan bir seri ama kesinlikle bitkisel değildir onu söyleyeyim ilk önce ben :) yani diğer arkadaşın dediği gibi yok koleston,loreal boyaları açmaz diye bir şey yok loreal'le boyamamanı tavsiye edebilirim akıttıktan sonra çünkü açma olasılığı en az olan markadır hele recital ile asla yani akıttıktan sonra 8.1 ya da 7.1 ile küllülerle saçını boya ki saçlarının kızıllığını birazcıkda olsa alır açıcaksın çünkü koleston küllülerde başarılıdır ama sakın koyu renklerini deneme saçını siyah yapar 7.1 ya da 8.1' ini rahatlıkla kullanabilirsin

canım saçlarını açmaz onlar ilk bi 7.1 ile boya zaten kutudaki gibi bir renk vermiycek saçın orta kahve tonlarında olacak böylece ama ilk iyice akıt oldumu

zaten ilk boyadım 10 gün oldu ama hiç bi değişiklik olmadı akma yok bende zarar vermek istemiyorum ama bu rengi sevmedim

cnm aynen bende cok bayılmadım ama sacında yıpranmalar olursa bunuda dusun ugrasmıcam ben boyle bı sure gezınıcem artık pozıtıf olmaya baak cok mu kotu durdu kı

çok kötü diil ama ben kendi sacımın rengini koyu buluodum bu rengi görünce şaştım anladımki saçım koyu değilmiş oldu bikere biraz bekliycem

arkadaşlar bu hafta saçımı boyucam inşlh açılır herkes bişey dedi kafam çok karıştı şimdi garnie mi alayım tekrar fındık kabuğu bide açık kumral beğendim hangisi daha iyi olur bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…