Acil yardım bekliyorum, 10 aylık kızımın ağız kenarındaki yarlar bir türlü geçmiyor.

meleginannesi123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
36
23
40
Arkadaşlar aynı durumu yaşayan varmı aranızda. Kızım 10 aylık ve yaklaşık 3 haftadır ağız kenarında oluşan yaraları bütün müdahalelerimize rağmen geçmedi. Kenacort, kortimisin, bactobran, fucidin, çay ağacı yağı kısacası doktorumuzun tavsiyesi ile denemediğimiz şey kalmadı ama geçmiyor. Doktoru endişelenmeyin ağızından sürekli su aktığı için yara kurumuyor diyor ama ben iyice tedirgin olmaya başladım. Birşeymi eksik yani bir vitamin eksikliği falanmı varda ben anlamıyorum. Yada doktorumu önemsemiyor. Aylık 250 tl para veriyorum doktoruna herhalde böyle umursamaz davranmaz diye düşünüyorum diper taraftanda. Lütfe benzer bir durum yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsun. Yavrum acıdığı için kaşıkl yemeyide reddediyor çoğu zaman. Çok üzülüyorum.

canim mutlaka denemissindir belki ama agzindan su aktigi icin kurumuyor demis doktor ya ben o yuzden aklima vazelin geliyor. Vazelin cok yagli bir tabaka biraktigi icin yaranin uzerinde agzinin suyu belki etkilemeyebilir akar uzerinden. Nasil elimize vazelin surunce yikasakta gitmiyor o gibi dusun.

Ayrica mantar falan degildir umarim.

Allah sifa versin

Amin canım Allah razı olsun. Çok şükür mantar değil ama vazelin meselesini deniycem, kenacortta benzer biretki yapıyor ama vazelin daha zararsız en azından. İki gündür biraz daha hafifledi ama bakalım, umarım sadece uyumuyordur.

aynen canim bazen tedavi edicek birsey olmuyor en azindan durumun belki daha kotu olmasina engel olur. Bende kenacort pek sevmiyorum boyle kurutuyor gibi sanki bir garip his veriyor. Dedigin gibi vazelin en azindan zararsiz. Birde bazi vitamin eksikligi veya cok oldumuda agiz yarasi yaparmis ama oyle olsa heralde doktorun bilirsiz.

Rabbim acil sifa versin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…