acil yardım , bebeğim rahimde çok köşeye tutunmuş,bu ne demek hiç anlamıyorum(

SZ555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
120
48
merhaba kızlar . 5 haftalık hamileyim,dün doktor keseyi gördü . ama solda yukarı köşeye yerleşmiş.. bİraz bekleyelim dedi. oraya kan akımı az olursa iyi beslenemezmiş bebeğim .. belkide tam aksi onun için en iyi yer orasıdır .. bunlar doktorumun söyledikleri. bu durumu yaşamış olanlar lütfen yardım edin ((

Valla canim doktorun halt yemesi.. bebek solda dollendiyse solda olur baslarda sonra ortalanir.. ayrica haftalik gelisiminden anlasilir geri kalip kalmadigi.. adami sinir ederler, sacma sapan sey soyleyip insani korkutmakta ustalar.

Valla canim doktorun halt yemesi.. bebek solda dollendiyse solda olur baslarda sonra ortalanir.. ayrica haftalik gelisiminden anlasilir geri kalip kalmadigi.. adami sinir ederler, sacma sapan sey soyleyip insani korkutmakta ustalar.
cok saol canim ya .. halbuki doktoruma bu kadar guveniyorum . beni neden boyle kork

cok saol canim ya , icimi rahatlatdin .. doktoruma da guveniyorum ama neden beni boyle korkuttu hic anlamadim . baska bi doktorla da gorustum boyle bi anlayis olmadigini bile soyledi, en onemlisi bebegin artik rahimde olmasi dedi .. inan keseyi gordugume bile sevinemedim . dondum kaldim .. bide sat hesablamasiyla bebegim 5 haftalik, ama ultrasonda 4 haftalik dedi , acaba gelisimi kotu mu ? sence ?

yok bebegim yaaa sat'a gore hesaplama gec dollenme filan olabilir.. simdi bundan sonraki takip onemli .. 2 - 3 haftada bir gidince anlasilir.. icini ferah tut canim, daha fazla negativite yukleme kendine nede bebege.. ha simdi gidiceksin kalp duyulmadi diyicek filan onada takilma 7 haftaliktan oncede gitme canim doktora kalp dinlemek icin olurmu.. bosuna strese sokma kendini, bu kadar sey okudum su forumda, piyasada cok doktorum diye gezinen asistan kilikli doktorlar var.. uzgunum doktor varsa aranizda ama durum bu. Bir cogu emin olmadan teshis koyabilicegini filan saniyor ..

aslinda doktoruma o kadar guveniyorum ki . uzman doktor ve hic boyle bisey yapmazdi .. neyse artik bu beni korkutmuyor. baska doktorlarla da gorustum , hic kafana takma dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…