acil yardım basurmuyum... :(

Tweetyon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
41
0
286
İstanbul
merhaba kızlar yaklasık 3 aydır kabızlık sorunu yasıyorum...tuvalete cıkabılmek ıcın sındırım sıstemını calıstıran seyler deneyerek ancak cıkabılıorum yoksa cıkamıyorum kıme sorduysam basur olma ıhtımalın yuksek dıolar doktora gıtmeyede cekınıorum bu ılletten nasıl kurtulabılırım patlıcanıda denedım olmadı deişen bırsey daha once bu hastalıgı yasayan ve kurtulan arkadaslar varsa yazsınlar lutfen

cnm ya dr gıtmen sart utanmana hıc gerek yok o senın saglıgın bnde kabızlık sorunu cekıyordum hıc onemsemıyordum sonra catlak oluşunca gittim dr utanılıcak bısı yok kabızlık ıcın ılaç pek kulanma ıcın bagırsakların zamanla alışıyormus ilaç işe yaramıyormus yanı sana kabızlık ıcın soyle onerıyıl sabah kalk miden boşken bışı yememısken sıcakla ılık arası su iç yarım saat bısı yeme sonra katı yemekler yersen cok sıvı al ara ögünlerde meyve ye günde 2tane meyve posalı olanlardan yiyebilirsın elma seftalı kayısı vs ye.bır ara ögunde bır meyve ye . ılk 1 hafta bişi anlamayabilirsin ama sonrada etkisini görüceksin 5 gündür wc ye cıkammayan tuvalette aglayan ben hergun yada gunde 2 kez cıkıyorum .bunları sureklı yapman gerek daha sonra bagırsaklar alışıyor zorlanmıyorsun kuru baklagilde yıyebılırsın .

malesef cnm kabız olanların daha yuksek ama dedıklerımı yapıp kabız olmanı önleye bılırsen az ihtimal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…