ACİL YARDIM AUGMENTİN KULLANIMI VE SONUÇ!!

Gossipgossip

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
173
29
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var 4 gün önce orta kulak iltihabı oldu doktor augmentin verdi ama şurubu kullandığımızdan beri bebeğim emmek istemiyor göğsümü çekip bırakıyor. Uyku nedir unuttuk kaç gündür gündüzleri uyumuyor geceleri sürekli uyanıyor zaten şurubun en büyük yan etkisi ishal ve geçmeywn pişiğimiz olduğu için onunla da başımız dertte.emmek istememesi şurubun etkisi olabilir mi yardım edin

augmentin çok kuvvetli bir antibiyotik. büyük insanlarda bile kolay kolay verilmemeli bence. bebişiniz çok minik daha, ağır gelmiş olabilir. ben bile bu yaşımda biraz kuvvetli bir ilaç içsem mideme dokunur o yüzden yemek yemek istemem iştahım azalır. bence bir doktora daha danışın, o kadar küçük bebeklerde bu kadar kuvvetli antibiyotikler kullanılması taraftarı değilim ben.

augmentin çok kuvvetli bir antibiyotik. büyük insanlarda bile kolay kolay verilmemeli bence. bebişiniz çok minik daha, ağır gelmiş olabilir. ben bile bu yaşımda biraz kuvvetli bir ilaç içsem mideme dokunur o yüzden yemek yemek istemem iştahım azalır. bence bir doktora daha danışın, o kadar küçük bebeklerde bu kadar kuvvetli antibiyotikler kullanılması taraftarı değilim ben.

Çok teşekkür ederim galiba ağır geldi yavruma tekrar doktora götürcem bakalım inşallah sadece ilaçtandır

hiç bişeyi kalmayack, muck muk emecek yine inşallah :) çok geçmiş olsun... o mis kokularından kokluyorum bebişi :)

X