konumu şimdilik taşımayın. geç cvp verrsem kızmayın
2 haftaır bulantı, şiddetli kusma şikayetim vardı. pts doktora gittim, hastaneye yatırdı damardan beeslediler ve serum taktılar
cuma günü endoskopi yapıldı ve ülser dendi. t... ilacı ve mide koruyucu olarakta nex.... verdi dün gece içip bi çorba içtim yanmadan yatamadıım
m
sabah 5.30 da ilacı aldım minicik ekmek yedim. ıhlamur, nane içiyorum
tecrübeniz var mı şu ülserhakında napmde iyi gelsin bitkisel falan nolur yardım,:2:
imla için kusura bakmayın
sağol ablacım rahatlatmıyor ama ağrı azaldı:2:Konu ilgili başlığa taşındı.
Geçmiş olsun zeboşcum,ilaçlarını kullanmaya devam et,rahatlatacaktır seni.
abla kankam sağolgeçmiş olsun zeboşum
eskiden bir arkadaşımın ülser hastalığı vardı,çaya mı sütü mi ne bisküi batırıp yerdi.doktor söylemiş diye biliyorum.
tavsiyelernize uyacağım teşekkür ederim. en çokta kahveden ayrı kalmak koyuyor bana-bi yudumcuk içtim tiryakiyim napimçay, kahve,çikolata , asitli içeceklerden uzak dur
aç karnına mide koruyucunu al.
aç kalmamaya özen göster.
yağlı yemekler yeme.
yatmadan önce yemek yeme
çok geçmiş olsun güzelim
bir bilgim yok ama yağlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur derim çünkü mide asiti çoğalırsa daha çok yanma olur
çiğ patates yiyebilirsin miden çok yanınca. fesleğen çiğneyebilirsin, papatya çayı da iyi gelir.
kekik suyu içebilirsin aktarlarda satılır.
ben "üçlü güç" denen yöntemle iyileştim. 2 antibiyotik ve bir proton pompası inhibütörüyle. ülseri yapan şey helicobactery o da ancak yoğun stresle açığa çıkıyor. her ne yaparsan yap, stresi atmadıkça o mide hayatı zindan eder.
ev yapımı olmayan zeytin, patlıcan, hazır gıdaların nereeyse tümü rahatsızlık verir.
eğer ülser mide ülseriyse, süt temelli mahveder çünkü sütün sindirimi bağırsakta gerçekleşir.
petibör bisküvi dışında atıştırmalık hazır bir şey seçme, o az yağlı az şekerli çünkü.
Sanırım artık hayatta değil((Ben çok üzgünüm...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-acma-zamani-kk-goster-kendini.599832/page-60Gerçekten mi, nereden öğrendiniz
Mrb elif hanim size birsey sormak istyrm
tesekkurlerTabiiki:)
İnşallah cennette cennetin en güzel bahçelerindesindir Ağlattın beniii şimdi hemde seni hiç tanımadankonumu şimdilik taşımayın. geç cvp verrsem kızmayın
2 haftaır bulantı, şiddetli kusma şikayetim vardı. pts doktora gittim, hastaneye yatırdı damardan beeslediler ve serum taktılar
cuma günü endoskopi yapıldı ve ülser dendi. t... ilacı ve mide koruyucu olarakta nex.... verdi dün gece içip bi çorba içtim yanmadan yatamadıım
m
sabah 5.30 da ilacı aldım minicik ekmek yedim. ıhlamur, nane içiyorum
tecrübeniz var mı şu ülserhakında napmde iyi gelsin bitkisel falan nolur yardım,:2:
imla için kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?