• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım arkadaşlar

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
91
206
Diğer
konumu şimdilik taşımayın. geç cvp verrsem kızmayın

2 haftaır bulantı, şiddetli kusma şikayetim vardı. pts doktora gittim, hastaneye yatırdı damardan beeslediler ve serum taktılar

cuma günü endoskopi yapıldı ve ülser dendi. t... ilacı ve mide koruyucu olarakta nex.... verdi dün gece içip bi çorba içtim yanmadan yatamadıım
m
sabah 5.30 da ilacı aldım minicik ekmek yedim. ıhlamur, nane içiyorum

tecrübeniz var mı şu ülserhakında napmde iyi gelsin bitkisel falan nolur yardım,:2::5:

imla için kusura bakmayın

Konu ilgili başlığa taşındı.

Geçmiş olsun zeboşcum,ilaçlarını kullanmaya devam et,rahatlatacaktır seni.

2 haftaır bulantı, şiddetli kusma şikayetim vardı. pts doktora gittim, hastaneye yatırdı damardan beeslediler ve serum taktılar

cuma günü endoskopi yapıldı ve ülser dendi. t... ilacı ve mide koruyucu olarakta nex.... verdi dün gece içip bi çorba içtim yanmadan yatamadıım
m

tecrübeniz var mı şu ülserhakında napmde iyi gelsin bitkisel falan nolur yardım,:2::5:

geçmiş olsun zeboşum:38::38:
eskiden bir arkadaşımın ülser hastalığı vardı,çaya mı sütü mi ne bisküi batırıp yerdi.doktor söylemiş diye biliyorum.

çay, kahve,çikolata , asitli içeceklerden uzak dur
aç karnına mide koruyucunu al.
aç kalmamaya özen göster.
yağlı yemekler yeme.
yatmadan önce yemek yeme

çok geçmiş olsun güzelim
bir bilgim yok ama yağlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur derim çünkü mide asiti çoğalırsa daha çok yanma olur

Konu ilgili başlığa taşındı.

Geçmiş olsun zeboşcum,ilaçlarını kullanmaya devam et,rahatlatacaktır seni.
sağol ablacım rahatlatmıyor ama ağrı azaldı:2:
geçmiş olsun zeboşum:38::38:
eskiden bir arkadaşımın ülser hastalığı vardı,çaya mı sütü mi ne bisküi batırıp yerdi.doktor söylemiş diye biliyorum.
abla kankam sağol:38: süte bisküvi mi? hemen deniyorum
çay, kahve,çikolata , asitli içeceklerden uzak dur
aç karnına mide koruyucunu al.
aç kalmamaya özen göster.
yağlı yemekler yeme.
yatmadan önce yemek yeme
tavsiyelernize uyacağım teşekkür ederim. en çokta kahveden ayrı kalmak koyuyor bana-bi yudumcuk içtim tiryakiyim napim:1:
çok geçmiş olsun güzelim
bir bilgim yok ama yağlı ve asitli yiyeceklerden uzak dur derim çünkü mide asiti çoğalırsa daha çok yanma olur

teşekkürler canım uzaktım zaten o besinlerden :39:

çiğ patates yiyebilirsin miden çok yanınca. fesleğen çiğneyebilirsin, papatya çayı da iyi gelir.
kekik suyu içebilirsin aktarlarda satılır.
ben "üçlü güç" denen yöntemle iyileştim. 2 antibiyotik ve bir proton pompası inhibütörüyle. ülseri yapan şey helicobactery o da ancak yoğun stresle açığa çıkıyor. her ne yaparsan yap, stresi atmadıkça o mide hayatı zindan eder.
ev yapımı olmayan zeytin, patlıcan, hazır gıdaların nereeyse tümü rahatsızlık verir.

eğer ülser mide ülseriyse, süt temelli mahveder çünkü sütün sindirimi bağırsakta gerçekleşir.
petibör bisküvi dışında atıştırmalık hazır bir şey seçme, o az yağlı az şekerli çünkü.

çiğ patates yiyebilirsin miden çok yanınca. fesleğen çiğneyebilirsin, papatya çayı da iyi gelir.
kekik suyu içebilirsin aktarlarda satılır.
ben "üçlü güç" denen yöntemle iyileştim. 2 antibiyotik ve bir proton pompası inhibütörüyle. ülseri yapan şey helicobactery o da ancak yoğun stresle açığa çıkıyor. her ne yaparsan yap, stresi atmadıkça o mide hayatı zindan eder.
ev yapımı olmayan zeytin, patlıcan, hazır gıdaların nereeyse tümü rahatsızlık verir.

eğer ülser mide ülseriyse, süt temelli mahveder çünkü sütün sindirimi bağırsakta gerçekleşir.
petibör bisküvi dışında atıştırmalık hazır bir şey seçme, o az yağlı az şekerli çünkü.

papatya çayını zaten içiyorum. kekiğiide demleyip içiyorum. çiğ patatesi de deneyeyim. şu aralar aç karnına doğal bal yiyorum

bana 3lü tedavi uygulandı. bir de nexium verildi. şu an 3lü tedaviyi kesti, hala nexium alıyorum. o yoğun ağrı geçti de hala yanma var

çok teşekkür ederim önerilerin için:16:

Hanimkelesimigetir arkadasin yilin kk uyesinde yazdigi en son mesaji okuyarak merak ettim ve zebos'un actigi bu konuyu buldum..

KK bir cok seye sahid oldu ama boylesi bir durumla ilk defa karsi karsiya sanirim..

Hastaligindan yeni haberim oldu ama bundan sonra dualarimda olacaksin insaAllah..

Rabbim cektigin acilarin karsiligibi versin insaAllah..

Hayata sim sıkı saril ve bir an once ayaga kalk insaAllah..

Seni tanimasamda senin icin dua edecegim.. Ve bu forumda senin hikayeni duan herkes senin icin dua edecek..

Allaha emanet ol..

aç kalmamaya özen gösterin, asitli yiyecek ve içeceklerden kaçının. Babam kendimi bileli çeker, kudret narı ile biraz rahatlamıştı. Olgunlaşmış kudret narlarını ezip zeytin yağına koyup bekletiyordu şimdi süresini pek iyi hatırlamıyorum nette mutlaka varmış. yemeklereden önce bir tatlı kaşığğı ierdi. Her türlü yaraya iyi gelirmiş isterseniz bir deneyin. Geçmiş olsun

Maalesef hayır.Resim albümde ise tabiki değişir silebilirsiniz.Ama forumda ise hayır.Birde bu tür yazışmaları sitedeki sorunlar bölümünde yaparsak daha uygun olur:)

m

tecrübeniz var mı şu ülserhakında napmde iyi gelsin bitkisel falan nolur yardım,:2::KK5:

İnşallah cennette cennetin en güzel bahçelerindesindir Ağlattın beniii şimdi hemde seni hiç tanımadan 😰

Back