Arkadaşlar durum şöyle;Bundan 3 ay saçıma gölge attırmıştım...Ama saçım koyu kestane olduğu için çok sırıttı bende palettenin röfle setini aldım...Fakat bu zamana kadar uygulayamamıstım..
Fakat bugüm iki tane komsumun yardmıyla alimunyum folyaya sararak röfle yaptık...
Sonuç Facia :1no2:
Saçım şuanda turuncu ya yakın bir renk yani soğan kabuğu gibi birsey vede diplerine hiç sürememişler simsiyah kalmış...
OOOfff şimdi ben saçı nasıl istediğim şekle sokucam acaba kuaföre gitmek istemiyorum...Çok pahalı çünkü...
Acaba bu saçı nasıl hani baya açık sarı oluyor ya altın sarısı değil de küllü sarı sanırım yada platin sarısı o hale getirebilirim???Bi fikri olan var mı?
Öneri olarak bana açıcıyla,platin sarısını karıstır tüm saçına sür dediler....
Tecrübelilerden yardım istiyorum...Pleaseee...
Fakat bugüm iki tane komsumun yardmıyla alimunyum folyaya sararak röfle yaptık...
Sonuç Facia :1no2:
Saçım şuanda turuncu ya yakın bir renk yani soğan kabuğu gibi birsey vede diplerine hiç sürememişler simsiyah kalmış...
OOOfff şimdi ben saçı nasıl istediğim şekle sokucam acaba kuaföre gitmek istemiyorum...Çok pahalı çünkü...
Acaba bu saçı nasıl hani baya açık sarı oluyor ya altın sarısı değil de küllü sarı sanırım yada platin sarısı o hale getirebilirim???Bi fikri olan var mı?
Öneri olarak bana açıcıyla,platin sarısını karıstır tüm saçına sür dediler....
Tecrübelilerden yardım istiyorum...Pleaseee...