• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım arkadaşlar...Saçım berbat oldu...

hazirann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
102
0
0
İstanbul
Arkadaşlar durum şöyle;Bundan 3 ay saçıma gölge attırmıştım...Ama saçım koyu kestane olduğu için çok sırıttı bende palettenin röfle setini aldım...Fakat bu zamana kadar uygulayamamıstım..
Fakat bugüm iki tane komsumun yardmıyla alimunyum folyaya sararak röfle yaptık...
Sonuç Facia :1no2:
Saçım şuanda turuncu ya yakın bir renk yani soğan kabuğu gibi birsey vede diplerine hiç sürememişler simsiyah kalmış...
OOOfff şimdi ben saçı nasıl istediğim şekle sokucam acaba kuaföre gitmek istemiyorum...Çok pahalı çünkü...
Acaba bu saçı nasıl hani baya açık sarı oluyor ya altın sarısı değil de küllü sarı sanırım yada platin sarısı o hale getirebilirim???Bi fikri olan var mı?
Öneri olarak bana açıcıyla,platin sarısını karıstır tüm saçına sür dediler....
Tecrübelilerden yardım istiyorum...Pleaseee...

biraz zor asagı yukarı senin gibi oldum düzeltiyim derken dahada mahvettim sonuç solugu kuaforde eldım dunyanın parasınıda bayıldım saçını daha fazla evde işlem yaparak yıpratma kıy paraya düzelttir saçını......bende senin gibi düşündüm para çok gitmesin diye saçımı üç kere boyadım sonuç facia

biraz zor asagı yukarı senin gibi oldum düzeltiyim derken dahada mahvettim sonuç solugu kuaforde eldım dunyanın parasınıda bayıldım saçını daha fazla evde işlem yaparak yıpratma kıy paraya düzelttir saçını......bende senin gibi düşündüm para çok gitmesin diye saçımı üç kere boyadım sonuç facia

Ya daha önce bu sitede Palettenin setini yapan arkadaşların cok memnun kaldığını altın sarısı falan olmadığını duymustum...Anlamıyorum neden böyle oldu..
Ve de turuncu kalmasın diye alt taraflar 2 saati gecti üst taraflarda nerdeyse 2 saat kaldı..
Yolu yok diyorsun öyle mi canım...Offff

canım röfle seti saçında çok kalmış ama gene de saçını yeteri kadar açamamış. zaten kestane renginden küllü sarı elde etmek çok zor. kuaförlerin çoğunun bile yapabilceni sanmıyorum... bu arada saçın boyalı mı?

canım röfle seti saçında çok kalmış ama gene de saçını yeteri kadar açamamış. zaten kestane renginden küllü sarı elde etmek çok zor. kuaförlerin çoğunun bile yapabilceni sanmıyorum... bu arada saçın boyalı mı?

Daha önce boyalımıydı diye soruyorsun heralde..Hayır boya yoktu kendi saçımın üzerine yaptık...Sadece gölgeler vardı..
Ama gölgelerimin rengi harikaydı acıkcası tan istediğim gibiydi..O da kendi sacımın üzerineydi ama o nasıl küllü sarı oldu ki bilemiyorum..
Yani aslında saçım küllü sarıya dönebilecek bir yapıda demekki...Ama bu turuncular nasıl gitcek acaba??

canım boyalı değilse iyi bi kuaför yapabilir bence. kestane boya olunca kızıllık bırakıyor da ondan demiştim a.s.

ben bugün bir saç gördüm gördüğüm en güzel sarı bebek sarısı gibi hiç huyum değil ama gittim sordum nerde boyattığını evde röfle seti ile kendim yaptım dedi benim saçlarım açık kestane bu saçın rengini önce karamel rengine boya biraz açılsın üstüne röfle yaparsın dedi denicem bakalım. sadece para değil kuaförde her zaman rengini tutturamıyor ki...

Back