Acil yardim arkadaşlar negatiften sonra doktor görüşmesi yarin sizce neler sormaliyim

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
43
Arkadaşlar bir az toparlandıktan sonra görüşmeye karar verdik sizce neler sorayım aslında bu soruyu sormak çok isterim ama bana yterli cevap gelmiyeceğinden sakınıyorum o yüzden desteğinize ihtiyacım var ; NEDEN OLMADI? DEMEK ÇOK MU MANTIKSIZ
Birde görüşürken neler demeliyim biliyorsunuz artık güvenimde kalmadı para furyasına dönmüş artık bu işler yeterli bilgi sahibi olmak çok önemli
yoksa insanları çok çabuk harcıyorlar

canım neden olmadı sorusu bence mantıksız değil.neden olmadığını çözebilirseniz sorun çözülmüş olur.bence bu sorunun cevabını bulamazsanız ikincidede aynı sonuçla karşılaşabilirsin Allah korusun.sebep neyse ona göre tedavi yada önlemler alınmalı.sorununuz nedir canım sizin?ilkine göre dr un seni daha iyi tanımıştır ve daha uygun bir yöntem uygulayacaktır.bundan sonraki tedaviyi nasıl uygulamayı düşünüyorsunuz diye sorabilirsin.Allah yar ve yardımcımız olsun.sevgiler

kesinlikle mantıksız mı diye soru sormakdan çekinme..
Senin oktorun değilmi elbetteki her sorduğun soruya sabırla cevap vermesi gerekli ve doktorunun senin soruların karşısında göstereceği tutumda çok önemli..
Benim doktorumun bana söylediğini sana aktarmak istiyorum..Bana demiştiki ilk tanıştığımızda "yurt dışında hastalar doktorlarına o kadar çok soru soruyorlarki hatta operasyon geçirecekse eğer siz bu operasyonu daha önce yaptınızmı yaptıysanız kaç kez yaptınız " diye soruyorlar demişti.Malesef bizim ülkemizde bizde bi gurur varya nasıl böle bi soru sorarsın moduna giriyoruz dedi..Amam kesinlikle sormakdan çekinmeyin dedi

doktorumun sölediğini unutmam canım..Ve bu insana daha çok cesaret veriyor.Bir hekim de aranılması gereken en önemli şey bence güven, deneyim
doktorun snei sabırla dinleyip sorularına bıkmadan cevap veriyorsa ve seni bir an önce yanından göndermeye çalışmıyorsa güvenebilirsin..

sor yani..Negatif olmasındaki nedenler neler diye sor..Kafana takılan herşeyi sor kesinlikle çekinme.
Muayene ücretini alırken çekinmiyorda sen mi çekineceksin..

Büyük ihatimalle doktorun sana gerekli açıklamarı yapar canım,ama insan kendini "neden olmadı"sorusunu sormaktan alamaz haliyle,hiç saçma değil ne istiyorsan sor.Muhtemelen muayeneni yapar,ne var ne yok diye,2. deneme için yaklaşık bi tarih belirlenir..Doktorum bana nevin niye olmadı bakim utandırdın beni dedi tabi gülerek,eşimde benim bildiğim tutmayınca doktorlar suçlanır,biz size soralım neden olmadı dedi,gülüştük biraz,öyle anlatayım dedim.

Sen canın ne istiyorsa sor canım,saçma maçma,tüp bebek tedavisnin her derdini çeken biziz,istediğimizide sorarız dimi ama:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…