• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım arkadaşlar lütfen

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben dünkü sınavda heyecandan tc nomu eksik kodladım diye hatırlıyorum üste düzgünce yazdım alt tarafa üç tanesini eksik kodladım diye hatırlıyorum sınav görevlisi kağıdımı alınca baktı hiçbir eksik yok dedi ama tcye ii baktımı bilmiyorum sınav görevlileri kağıtları yolarken tekrar bakıp düzeltirlermi çok korkuyorum sınavım iptal olur diye

cnm telaş yapma cevap anahtarın orda zaten isim tc nosu yazıyor bir problem olmaz inşallah.

ben dünkü sınavda heyecandan tc nomu eksik kodladım diye hatırlıyorum üste düzgünce yazdım alt tarafa üç tanesini eksik kodladım diye hatırlıyorum sınav görevlisi kağıdımı alınca baktı hiçbir eksik yok dedi ama tcye ii baktımı bilmiyorum sınav görevlileri kağıtları yolarken tekrar bakıp düzeltirlermi çok korkuyorum sınavım iptal olur diye

Her hangi bir sorun olmaz ben ne tcmi kodlamıştım ne imza atmıştım geçen sene heyecandan zar zor sınava yetiştim tabi hiç bir şey olmadı sınava girdi diye ögretmenler sınav esnasında not alıyor yada girmedi diye seni girdi diye işaretlediler sorun olmaz zaten cevap kagıdı senin adına düzenleniyor korkma...

işte çok korkmuştum allah razı olsun senden içimi rahatlattın senin başından böyle birşey geçmiş oyüzden dediğine güveniyorum içimi rahatlattın allah razı olsun yazdığın için senin sınavın nasıl geçti bu arada

Back
X