acil yardım!!akıntıların ardından suyum azalmış..SMEAR TESTİ de vermem gerekiyormş

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
kızlar ben 22 haftalık hamileyim sürekli su gbi akıntım oluyor çamaşırım hamılelığımın başından beri hep ıslak ıslak..bu zamana kadar suyum normaldı ama son gidişimde doktor suyun tam sınırda azalmış dedi bir test yaptı ve akıntılarımın amnıyon sıvısı olmadığını idrar yolu enfeksıyonundan olabıleceğini söyledi...ama benm akıntılarım hala durmuyor..ve alttan muayene yaparken rahim ağzımın pek hoşuna gitmediğini ve smear testi vermem gerektiğini söyledi...çok moralim bozuldu sürekli ağlıyorum....bebeğimi kaybetmek istemiyorum...ya smear testi kötü çıkarsa...çok korkuyorum.....benm yaşadıklarımı yaşayan var mı lütfen cevap verin...içim yanıyor..

canım boşuna kafana takma aynı şeyleri bende yaşadım ve yaşıyorum hamileligin ilerledikçe artıcak akıntın fitil verip göndeerecek normal olan, olagan şeyler sakin ol ve aglama bebegine yazık iyi şeyler düşün ... günümüz doktorlarıda bi acayip insanı telaşa vermeden duramıyorlar

evet fitil verdi gönderdi..çok korkuyorym daha çok küçük bebeğim aklıma herşey geliyor...senın de suyun azalmışmıydı...smear testinden çok korkuyorum ya bişey çıkarssa diye...Rabbim bana yardım et...

öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim canım...
bu kadar telaş yapma bak bebeği de üzüyorsun...
benimde sürekli akıntım oluyor..
sarımsı beyaz su gibi..
doktora söyledimm fitil verdi arada bir atıyorum vajinaya işte.
smearı da senden akıntın için yapmış olmalı enfeksiyon ağır falansa ona göre antibiyotik falan verecektir..
amniyotik sıvısını artırmak için de bol bol su iç...
bir de burdaki arkadaşlardan duymuştuım...
karpuz ye bol bol sıvıyı artıdrıyormuşş..
korkma RABBİme emanetler hepsi..

Sağlıcakla kall :))

çok sağol canım..ne biliyim çok korkuyorum..rahim ağzı görüntün pek iyi değil dedi...öyle söyledi bıraktı...beni de mahvetti böyle..bilmiyorum enfeksiyondan olabilirmi...haftaya örnek alıncak..

çok sağol canım..ne biliyim çok korkuyorum..rahim ağzı görüntün pek iyi değil dedi...öyle söyledi bıraktı...beni de mahvetti böyle..bilmiyorum enfeksiyondan olabilirmi...haftaya örnek alıncak..

ben gebelikten önce yaptırmıştım canım akıntı örneği alıyolar bakıyolar enfeksiyon mu var ne var vs..
korkma sen dua et bol boll karpuzu ihmal etme mevsimi geçmeden ye bol bol :))

benımde sulu akıntılaarım oldu hep. idrar enfeksiyonu vardı bendede sureklı yatıcaksın dedi doktor. ve ayrıca bende kendımı korudum.. bak sende soguk su kesınlikle içme ayaklarını sıcak tut.. dondurma falan sakın yeme .. ve kendını yorma sureklı yat. korkma Allahın ıznıyle birşey olmaz ınşallah bol bol su iç ...

canım yardımın için çok teşekkür ederim şimdi 2 kat çorap giydim ve alt bölgeme sıcak havlu koydum rahatladım biraz...

Boşa kendini sıkıntıya sokma ben rahim ağzı kanseri başlangıcı tedavisi oldum hatta haftaya tahlilim var smer testi gibi bişey yapacaklar bazen ortada hiç birşey olmadıgi halde drlar evham yaptiriyor sağlıcakla kucağına al

hayır sıcak havlu koyma o ii olmaz sıcak iyi değil.... sen sadece ayaklarını üşütme ve soguk yıyıp icme yeter:)

canım peki senin teşhisin nasıl konulmuştu nasıl anladın ve nasıl bir tedavi oldun biraz anlatabılırmısın bana lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…