How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

acil yardım AKAPUNTUR

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
199
363
kızlar bolgesel zayıflama ıcın kılo vermek ıstıorm

akapuntur tecrubelerınız nedır
yani bu ıslem gercekten zayıflatıyor mu

gerı kılo alan bunyeler oldumu
dıyet yapılıyormu
bıde gercekten aclık hıssını öldürüyor mu

tecrubesı olan arkadaslar kac seans gıttı neydi ne oldu yazarsanız sevırım by bye optum

Akapunktur zayiflatmazzzzzzz.

Eline oyle bir diyet listesi verilecek kiii eee ben bu diyet listesine uysam zate zayiflarim diyecek ve akapunktura her hafta her seans para vermeye ne gerek var diyeceksin.

He Allahi var istahi kesiyor muhtemelen zayiflamaya bu yardimci oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ben birsüre önce yaptırdım.sadece bir hafta denedim kesinlikle acıkmıyorsun.
yemek yeme sebebin acıkmaysa sadece işe yarıyor tabi.....:1:
ama benim gb sinirlenince yiyorsan bişey değişmiyor:1:
hiç acıkmamama ragmen yedim şiştim ..sonra farkettim stresten yediğimi şimdi bu alışkanlığımı değiştirmem lazm öncelikle .
bu yaptığım şeyden vazgeçtiğim anda ilk işim tekrar akupunktura gitmek olacak:34:

Benim de 10 yıldan çok oluyor bir arkadaşım yaptırmıştı o zaman ünideydik. Şimdi daha da gelişmiştir teknikler.. kız o zaman yarım elma olmuştu resmen. Ama sadece kapuska ve salatayla beslendi neredeyse. Ve inanılmaz bir irade sergiledi. Biz ders çalışırken börekler kolalar vs yerdik resmen yemezdi. Yani kafaya koymuştu. Acıkma konusunu tam hatırlamıyorum ama işin özü irade aslında.

dıyet yapılıyormu

tecrubesı olan arkadaslar kac seans gıttı neydi ne oldu yazarsanız sevırım by bye optum

Ben evlenme arifesinde yaptırdım çok güzel kilo vermiştim ama yürüyüş ve k flex eşliğinde. Arkadaşımda aynızamanda yaptırdı benle o da kilo verdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dıyet yapılıyormu

ARAKDSALAR TRABZONDA AKAPUNTURA GİDEN TEVSİYE EDEBİLECEGİNİZ YER VAR MI

Back