Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaacil yardım !açık umral saç rengi için turunculuk var
kızlar boyasız saçımın üstüne koyu sarı gölgeler attı kuaför sarılar iğrenç turuncular olştrdu üstüne düz boya attım açık altın kahve gene turuncukaldı üstüne açık küllü kumrallaaçık altın sarısını karıştırdım karemel gibi oldu halen turuncu açık kumral olmadı iki gün sonra düğün vr yardımcı olurmsnz nasıl kurtlcm bu renkten daha dün boyadım saçımı yıpranmadı içine yağ ve saç kremi ekledim yıpranmadı ama açık kumral olmadı ve turunculuk var
istediğim renk ise şu Eki Görüntüle 1204009
bu renkleri nasıl elde edebilirim ekleyeblrsem saçımın resminide atayım
Bu saçın neresnde turunculuk var allahaşkınıza? :) aksine ikinci fotoğrafta küllü kumralın üzerine ışıltılı gibi duruyo yani benm şuanki saç rengim gibi. Turuncu derken neyi kastediyorsunuz anlamadm.
Bu saçın neresnde turunculuk var allahaşkınıza? :) aksine ikinci fotoğrafta küllü kumralın üzerine ışıltılı gibi duruyo yani benm şuanki saç rengim gibi. Turuncu derken neyi kastediyorsunuz anlamadm.
en altta atğğm foto ya baktn dimi turunclk varda fotoda çıkmadı malesef istediğim renkler üsttekiler gibi o renge ulaşmak istiyorum tam olrk
benim saç rengim alttaki yani