Acil yardım!! Acaba olabilir mi?

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
29
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Çok önemli bi sorum var. Ben 22 ocakta kürtaj oldum. 24 şubatta adet oldum 6 gün sürdü ve bitti. Aradan bi gün geçti tekrar kanamam geldi. Sonra durdu bir gün daha geldi koyu renkli yine durdu. Bidaha gelmedi. Doktora gittim rahimde parça yok, bi sorunda yoktu. Beta 7 çıkmıştı. Doktor bana yumurtlama günümün değişebilceğini söyledi o yüzden kanama gelmiş olabilirmiş. Korunmayı bıraktık benim dün adet olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım. Bütün hamilelik belirtilerim var, göğüs ağrısı baş dönmesi hepsi neredeyse. Karbonat testim bile pozitifti :)) ama dün adet günümde gittim beta baktırdım 5.2 çıktı. Yani yoktu. Acaba ben çok erken mi yaptırdım testi sonradan çıkma ihtimali olabilir mi? En önemlisi ben kendimi hamile hissediyorum :S

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Çok önemli bi sorum var. Ben 22 ocakta kürtaj oldum. 24 şubatta adet oldum 6 gün sürdü ve bitti. Aradan bi gün geçti tekrar kanamam geldi. Sonra durdu bir gün daha geldi koyu renkli yine durdu. Bidaha gelmedi. Doktora gittim rahimde parça yok, bi sorunda yoktu. Beta 7 çıkmıştı. Doktor bana yumurtlama günümün değişebilceğini söyledi o yüzden kanama gelmiş olabilirmiş. Korunmayı bıraktık benim dün adet olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım. Bütün hamilelik belirtilerim var, göğüs ağrısı baş dönmesi hepsi neredeyse. Karbonat testim bile pozitifti :)) ama dün adet günümde gittim beta baktırdım 5.2 çıktı. Yani yoktu. Acaba ben çok erken mi yaptırdım testi sonradan çıkma ihtimali olabilir mi? En önemlisi ben kendimi hamile hissediyorum :S
Gebelik çok yeniyken böyle düşük çıkabiliyormuş. 2 gün sonra bir daha yaptırın bakalım inşallah vardır

Adetim bi kaç gün gecikirse tekrar baktıracağım ama ben bu kadar düşük olmaz diye düşünüyorum ya en azından 10 falan çkması gerekmez miydi??

2gun sonra yine yaptir
Bence supheli 5ustu pozitif ve senin 5.2 cikmis
Hamile olna olasiligin bence var

Bana
Yumurtlama günüm 11 Mart olması lazımdı. İki üç gün attı sanırım. Ben iki üç güne tekrar yapaym o zaman :S
Bana da doktor 5 ve üstü pozitif demişti. 2 gün sonra değeriniz 2 ye 3 e katlaması lazım. Katlamamış olursa o zaman negatiftir

2gun sonra yine yaptir
Bence supheli 5ustu pozitif ve senin 5.2 cikmis
Hamile olna olasiligin bence var
Ama şöyle bi durum var kürtaj yaptığım için beta anca düşüş gösteriyormş adetm bittiğinde tekrar baktırdım o zamanda 7.4 tü yani bu iyice düşmüş hali olabilir bence. Bilmiyorum ki yaa bi ümit olabilir mi diye düşünüyorum. Başm hala dönüyor göğüslerim de fena :KK43: vicudumda acayip şişti

Bana

Bana da doktor 5 ve üstü pozitif demişti. 2 gün sonra değeriniz 2 ye 3 e katlaması lazım. Katlamamış olursa o zaman negatiftir
Ay inşallah biiznillah bakalm inşallah yükselir çok merak ettim şimdi çok dua edin bana olur mu inşallah yükselirr :KK43:((

Kızlaaar adetim hala gelmedii :110::KK200::KK49: acabaaa mııı??? belirtilere ek olarak ta iki gündür ağız kuruluğu susama ve uyandığımda dudak şişliği başladı. Bide sürekli gelmiş gibi ıslak hissediyorum ama bakıyorrm yoook. Hadi hayırlısı dua ediiiin noluuurrr :)))

X