Acil yardım 7gün kaldı ameliyatıma!!

Bayraktar56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
4
0
1
34
Merhaba arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var haftaya ameliyat olacağım ve bugün artık belirlemem gerek siparişi verecek. Ben 1.75 boy 53 kilodayım biras zayıfım göğsüm nerdeyse yok gibi meme dokum belli belirsiz dr. 300cc yuvarlak takacağını söyledi fakat bana 300cc protezi görünce küçük gibi geldi 375cc mi yaptırsam die düşünüyorum bi yandan karar veremedim lütfen bana yardımcı olun

Ya 300cc yada 375cc taktıran varmı ekleyip dotoğraf görebilirmiyim farklarını görmek istiyorum lütfen yardımcı olun

Canım benim 300 cc meme dokum çok azdı şu an dolu dolu tam bir avuç ben çok memnunum çok doğal duruyor.benim boy 1.65 kilo 55 sen baya zayıfsın 375 çok sırıtır bence.benim sana önerim 300 olur ama 325 yaptıran arkadaşkarınkide çok güzel ve doğal duruyor .ben sığsaydı 325 istemiştim ama olmamış.mevcut kasın örtebileceği buydu daha büyük olsaydı ilerde sıkıntı yaşayabilirdin dedi drum.

Ya 300cc yada 375cc taktıran varmı ekleyip dotoğraf görebilirmiyim farklarını görmek istiyorum lütfen yardımcı olun
iyi de siparısle mı oluyoki iyi bir cerrah amelıyat sırasında karar vermezmı deneyerek yanı şöyle canım..amelıyat oncesi memene bakar ve istegını belırtırsın tahmını olacak olanı soyler doktorun amelıyatta da vucudun nekadarı kabul ederse o olur ..benım doktorum oyle yaptı hatta yontemı bıle degıstrdı cunku memeyı acınca etının kalın oldugunu farkettı kas altı yapacakken kas zarı altı oldu..

Benim ameliyat zamanı kilom 48, boyum 163tü. 325 takıldı ve çok doğal ve beni tatmin etti.

Minyonum valla, beni gören öğrenci sanıyor hep yaa.. Veliler bile kale almıyor beni
Sonra işine yarar bu minyonluk hep genç gösterirsin .benim büyük oğlum geçen sene 1e başladı bir veli ablasımısınız diye sordu benim oğlan kıkır kıkır güldü annesiyim hatta bunun bi küçüğü daha var diyince şaşırdı kadın .yaş 33 olunca pek bi iyi geliyo böyle şeyler duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…