Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karanfil yagını pamuga damlat dişine bastır o kadar iyi geliyo ki anlatamam ben neler cekmştmmArkadaslar 7 bucuk aylik bir kizim var emziriyorum ilac kullanamiyorum yanak oldu kocaman cektiremiyorumda agrisini dindirmek icin önerileriniz nelerdir?
Bende diş ağrısından doktora gitmiştim hamileydim ozamanlar 6aylıktım galiba ve doktor dediki hemen cekmemiz lazım diş ağrısı erken doğuma sebep oluyormuş bence ihmal etme git çektir benimkine iğne yaptı iki dk çekti.Ben de hamileyim 20lik disim baya bi curumus agrisindan dakikam gecmiyodu aglayip zirliyodum her an. Anestezi de almak.istemiyordum... doktoruma gittigimde o da anladi halimden,disimi tikir tikir kanca gibi biseyle oydu. Bu elektrkli aletler de degil.. anestezi yapmadan....agridi gene agridi o an ama napayim. Keske elletmeseydim bu agriyla eve nasil gidicem dedm ama ondan sonra cok da agrimadi. Disimin dusen parcalarinin yerini dolguyla kapatti. Bi sure idare eder 1ay sonra gel cekelm artikcekilebilir dedi..o ara 1.trimesterdaydm...
Ama.yine cesaret edemedm agrim eskisi kadar olmadigi icin katlaniyorum agridikca da. Gidip cektrmedm. Insallah dogum sonrasina kadar idare eder off.. cok zor cok.. 2kere buyuk agrilar yasadim. 18 saat kesintisiz agri cekip yerimde tepindigimi bilirim. Pazar gunuydu hicbiyer de acik degildi mahvolmustum. Aglamaktan gozumde yas kalmamisti kalbim agriyodu nefes alamiyordum...
Gecmis olsun dis cok zor. Disciye gidin,anestezisiz biseyler yapsin ,irini akitabilir. Augmentin kullanabiliyorsaniz kullanin.gecer.. 5gun degil 2gun kullanin napalim bebek varmis sonucta. Inince brakin.
ilaç kullanamayacağınızı nerden çıkardınız..pek tabiki hamile ve emzirenlerinde kullanacağı ilaçlar mevcut..gidin doktora yazsın ilacınızı..sonra da çektirip kurtulun..Arkadaslar 7 bucuk aylik bir kizim var emziriyorum ilac kullanamiyorum yanak oldu kocaman cektiremiyorumda agrisini dindirmek icin önerileriniz nelerdir?