• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim:( 20 lik diş

nazmira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
624
404
23
Arkadaslar 7 bucuk aylik bir kizim var emziriyorum ilac kullanamiyorum yanak oldu kocaman cektiremiyorumda agrisini dindirmek icin önerileriniz nelerdir?

Doktora git Sütünü sağ koy kenara sonra antibiyotik iç. Başka türlü geçmez benim bildiğim.

Ben de hamileyim 20lik disim baya bi curumus agrisindan dakikam gecmiyodu aglayip zirliyodum her an. Anestezi de almak.istemiyordum... doktoruma gittigimde o da anladi halimden,disimi tikir tikir kanca gibi biseyle oydu. Bu elektrkli aletler de degil.. anestezi yapmadan....agridi gene agridi o an ama napayim. Keske elletmeseydim bu agriyla eve nasil gidicem dedm ama ondan sonra cok da agrimadi. Disimin dusen parcalarinin yerini dolguyla kapatti. Bi sure idare eder 1ay sonra gel cekelm artikcekilebilir dedi..o ara 1.trimesterdaydm...
Ama.yine cesaret edemedm agrim eskisi kadar olmadigi icin katlaniyorum agridikca da. Gidip cektrmedm. Insallah dogum sonrasina kadar idare eder off.. cok zor cok.. 2kere buyuk agrilar yasadim. 18 saat kesintisiz agri cekip yerimde tepindigimi bilirim. Pazar gunuydu hicbiyer de acik degildi mahvolmustum. Aglamaktan gozumde yas kalmamisti kalbim agriyodu nefes alamiyordum...
Gecmis olsun dis cok zor. Disciye gidin,anestezisiz biseyler yapsin ,irini akitabilir. Augmentin kullanabiliyorsaniz kullanin.gecer.. 5gun degil 2gun kullanin napalim bebek varmis sonucta. Inince brakin.

Ha ilac kullanmiyorum demissiniz.. bana sirke iyi gelmistu bi nebze. Suyla falan.karistirmayin... tuz koyabilirsinz,o bolgede bekletin gargara yapin disetinizi elinizle ovalayin agzinizda sirke varken ve tukurun biraz iyi gelebilir.

Çin yağıda çok iyi geliyor

Ben de hamileyim 20lik disim baya bi curumus agrisindan dakikam gecmiyodu aglayip zirliyodum her an. Anestezi de almak.istemiyordum... doktoruma gittigimde o da anladi halimden,disimi tikir tikir kanca gibi biseyle oydu. Bu elektrkli aletler de degil.. anestezi yapmadan....agridi gene agridi o an ama napayim. Keske elletmeseydim bu agriyla eve nasil gidicem dedm ama ondan sonra cok da agrimadi. Disimin dusen parcalarinin yerini dolguyla kapatti. Bi sure idare eder 1ay sonra gel cekelm artikcekilebilir dedi..o ara 1.trimesterdaydm...
Ama.yine cesaret edemedm agrim eskisi kadar olmadigi icin katlaniyorum agridikca da. Gidip cektrmedm. Insallah dogum sonrasina kadar idare eder off.. cok zor cok.. 2kere buyuk agrilar yasadim. 18 saat kesintisiz agri cekip yerimde tepindigimi bilirim. Pazar gunuydu hicbiyer de acik degildi mahvolmustum. Aglamaktan gozumde yas kalmamisti kalbim agriyodu nefes alamiyordum...
Gecmis olsun dis cok zor. Disciye gidin,anestezisiz biseyler yapsin ,irini akitabilir. Augmentin kullanabiliyorsaniz kullanin.gecer.. 5gun degil 2gun kullanin napalim bebek varmis sonucta. Inince brakin.
Bende diş ağrısından doktora gitmiştim hamileydim ozamanlar 6aylıktım galiba ve doktor dediki hemen cekmemiz lazım diş ağrısı erken doğuma sebep oluyormuş bence ihmal etme git çektir benimkine iğne yaptı iki dk çekti.

Konu sahibi ben dişim agrıyınca bir çay bardaği sirkeye üç diş sarmısak koyup tam 10dk kaynatıp onla beraber gargara yapıyorum istersen bi dene biraz ev kokuyor ama sağlığından önemli değil ya:KK25:

Arkadaslar 7 bucuk aylik bir kizim var emziriyorum ilac kullanamiyorum yanak oldu kocaman cektiremiyorumda agrisini dindirmek icin önerileriniz nelerdir?
ilaç kullanamayacağınızı nerden çıkardınız..pek tabiki hamile ve emzirenlerinde kullanacağı ilaçlar mevcut..gidin doktora yazsın ilacınızı..sonra da çektirip kurtulun..

isin ehline giderseniz 2 dkda cekiyorlar guzelce uyusturup.
o 20 lik dis vucudunuza enfeksiyon bile yayabilir,cekilememesi daha zararli bence.
gidip doktora danisin ve cektirin.
cekilme sonrasi antibiyotik kullanilmiyor zaten,sadece temiz tutuyorsunuz,yavas yavas kapaniyor.

Back