• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Acil yardımcı olur musunuz çok tecrübesizim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

aabt98

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
77
18
8
23 yaşındayım, 9. Kutu microgynon doğum kontrol hapının bugün 7. Sini almam gerekirken içmedim, yumurtlama dönemimdeyim hamile kalma ihtimalim var mı? Böyle hamile kalan var mı?

23 yaşındayım, 9. Kutu microgynon doğum kontrol hapının bugün 7. Sini almam gerekirken içmedim, yumurtlama dönemimdeyim hamile kalma ihtimalim var mı? Böyle hamile kalan var mı?
Uzun süredir kullanıyormuşsunuz. Bir gün unutmakla birşey olmaz.

Sorunuzu tekrar okudum. İçmeyi unuttunuz da hamile kalmaktan korkuyorsunuz diye düşünmüştüm ama tam tersiymiş.
Yani kişiden kişiye değişir ama bence hamile kalma ihtimaliniz düşük gibi. Yine hiçbir yöntemin %100 korumadığını düşünürsek imkansız da diyemeyiz

Sorunuzu tekrar okudum. İçmeyi unuttunuz da hamile kalmaktan korkuyorsunuz diye düşünmüştüm ama tam tersiymiş.
Yani kişiden kişiye değişir ama bence hamile kalma ihtimaliniz düşük gibi. Yine hiçbir yöntemin %100 korumadığını düşünürsek imkansız da diyemeyiz
Bakalım imkansıza yakını başarabilecrk miyim 😂
Gelecek ay olma ihtimali daha yüksek
Yaa bizim ailenin kadınları çok çabuk hamile kalıyor ona güvendim bakalımmm

Bakalım imkansıza yakını başarabilecrk miyim 😂

Yaa bizim ailenin kadınları çok çabuk hamile kalıyor ona güvendim bakalımmm
Ya tabi belli olmaz millet düzenli hap kullanırken bile kalıyor ama yinede normal şartlara göre çok zayıf bı ihtimal hamile kalmanız

Herşey olabilir , 1 arkadaşım hap kullanırken gebe kaldı diğeri 3 çocuklu spiral taktırdı 4.gebe kaldı ben 1 defa gebe kaldım kalbi durdu aldırdım ,2.5 senedir her ay denemem rağmen tık yok :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ama inşallah isteyen herkes anbe olur amin 🤲

Herşey olabilir , 1 arkadaşım hap kullanırken gebe kaldı diğeri 3 çocuklu spiral taktırdı 4.gebe kaldı ben 1 defa gebe kaldım kalbi durdu aldırdım ,2.5 senedir her ay denemem rağmen tık yok :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ama inşallah isteyen herkes anbe olur amin 🤲
Aynen öyle valla benim annem 28 yaşında spirali çıkarttığı hafta hamile kaldı ama küçük kuzenim 3 4 ay uğraştı kısmet işi biraz inşallah isteyen herkese nasip olur benim eşim çok istiyor 😂

Back
X