• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardıma ihtiyacım var...

nalandeniz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5
0
286
Ankara
21 Yaşındayım ilk defa 5 ay önce nişanlımla ilişkiye girdik. Evlenmemize daha çok var bazı korkularımız var. Yardımcı olun lütfen. ılişkiye girerken korunmuyoruz ama içime boşalmıyor vajina dışında gerçekleşiyor çok dikkat ediyoruz Hamile kalma riskim varmı?
2. sorum ise bugün adet dönemimden 1 gün önce ilişkiye girdik ve ilişki sırasında çok fazla kanamam oldu nedeni ne olabilir. Korkuyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
madem boyle bırsey yasıyorsun korunma yontemlerını ıyı bılmenız gerekmıyor mu ?
her ılıskıde hamıle kalmanız mumkun olasılıgı bagzı donmede fazla bagzı donemde az
elınızde bılg var arastırın ogrenın
kanammanız için bırsey dıyemeyecegım dr gorunun kan testı yaptırın hamıle olup olmadıgınız anlarsınız
bu korku sanırım sıze yeter bundan sonra daha dıkkatlı olursunuz

canim korunmak zorundasiniz..
oyle disari bosalma ile her ay hamile kalirmiyim derdi cekersin benden demesi.
ayrica asiri kanaman icin bir doktora gorunebilirsin.
herkes basbas bagriyo korunun doktora gorunun diye.. cekinmeyin bu kadar doktorlardan..
ya sen ya o korunun ikinizden biri..

niye korunmuyorsunuz?

böyle çok dikkat ede ede gebe kalan ne kadar kadın var biliyor musunuz?
erkeğin boşalmadan önce gelen sıvısında da ssperm olur.
bilginize..

Güzelim korunun madem ya. Allah korusun ama ya hamile felan kalırsan, olakide evlenemediniz o zaman çaresini ararsın tatlım. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Hiç bir şeyin garantisi yok çünki. Madem bunu uygun gördünüz korunmadan cinsel birliktelik yaşamayın gülüm. Kalın sağlıcakla...

kanaman bence adetten bir gün önce olduğu içindir biraz bekle ama bir iki hafta sonra tekrarlarsa doktora görün canım
ve muhakkak korun öyle olmaz inan bana

ayyy böyle evlenmeden ve korunmadan ilişkiye giriyorsunuz,sonra hamile kalıyorsunuz,eyvahh ne yapcam,aileme diyemem,şimdi evlenemem diyorsunuz..madem birlikte oluyorsunuz bari kondom yada hap falan alın,ne kendi hayatınızı sıkıntıya sokun neden hamile kalırsan çocuğunuzu

canim evet azda olsa tabi riski var güzelim. büyük bir ihtimal o kan adetinden dolayidir. adetten önce 7 gün ile adetten sonra ilk 7 gün hamile kalinmiyor diye biliyorum. sizce dogrumu arkadaslar? böyle birsey okumustum yanilmiyorsam...

Back
X