• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

nubilmiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
9
0
1
31
arkadaşlar merhaba 21inde adet olmam lazım fakat geçen haftadan beri şiddetli kasık karın ağrım var göğüslerim çok acıyor şüpheli ilişkim son adetimden bi gün sonra oldu hamilelik düşünmüyorum test yapıcam adetin geçmesini bekle diyorlar bi akıl verin hamilelik ihtimal var mıdır test yapsam belli olur mu/ yazmıştım bugün regl oldum tam 8gün erken geldi ve tam gelmiyor test de negatif çıkmıştı var mıdır hala ihtimal

Son düzenleme:
Mevsim geçişlerinde gecikme olur muhtemelen hamile değilsiniz ama emin olmak için neyapıyoruz test değil mi?

arkadaşlar merhaba 21inde adet olmam lazım fakat geçen haftadan beri şiddetli kasık karın ağrım var göğüslerim çok acıyor şüpheli ilişkim son adetimden bi gün sonra oldu hamilelik düşünmüyorum test yapıcam adetin geçmesini bekle diyorlar bi akıl verin hamilelik ihtimal var mıdır test yapsam belli olur mu
Aslında daha vakit var ama yine de bir test yapın isterseniz, yoktur belki ama ben adetimin bittiği gün korunmadım ve hamile kaldım

mümkün değil adetten 1 gün sonra girdiğiniz ilişkiden hamile kalmanız. 1 hafta içinde de ihtimal çok düşük.

Erken yumurtlamis olabilirsin. Bir - iki gun daha bekleyip kan testi veya erken gebelik testi yapabilirsin.

Ben konu sahibinin söylediği şekilde hamile kaldım ve doktorun bana söylediği spermler canlı kalabiliyormuş

Aynen ben de bir makalede 10gune kadar canli kalabilen sperm olduğunu okumustum ama bunu burada söylediğimde dalga gectiler, yok bir ay kaliyor filan dediler :D

Normal 5liralık testlerden aldım negatif çıktı umarım doğrudur evliyim ama boşanma aşamasındayız aramız iyi değil o yüzden istemiyorum

Back
X