• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlar

lall_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
74
0
86
İstanbul
ben diana 35 adında doğum kontrol hapı kullanıyorum bugun ilacım bıtiyo cuma gunu eşim izin almış denıze gıdelım diyo 2 günlüğünedoğum kontrol hapını kullanmaya devam etsem 2 gun daha pazar bıraksam problem olurmu sızce hapın içinde 21 tane varya ben ben 23 tane kullanmış olcam

doğum kontrol hapını düzenli kullanmak zorundasın 21 gün kullanıp 7 gün ara ver.hiç değiştirme düzensizleştirme.ayrıca adet geciktirici vücudun dengesinide bozuyor haberin olsun.ayrıca tatili ertelesen olmazmı

iyide buğün yazmışsınız bu yazıyı ve buğün hap bitmiş.yarından itibaren kullanmayacaksınız.yarın perşembe.hemen adet mi oluyorsunuz siz?nereden bakarsanız bakın aradan 4-5 gün geçer..yani geçmiş aylarda siz ne zaman adet olurdunuz onu düşünün..ayrıca deniz uğruna da bünyenizi bozmanız saçma

bence de vücudunun dengesini bozmaya değmez..
gelirse de tampon kullanırsın..
kusura bakma ama başıma geldiğinden söylüyorum..
doğum kontrol yöntemi uygulamadan önce doktora gitmekte fayda var..
eğer bir sorununuz varsa ona göre karar verirsiniz..
burayabakabilirsin

ben diana 35 adında doğum kontrol hapı kullanıyorum bugun ilacım bıtiyo cuma gunu eşim izin almış denıze gıdelım diyo 2 günlüğünedoğum kontrol hapını kullanmaya devam etsem 2 gun daha pazar bıraksam problem olurmu sızce hapın içinde 21 tane varya ben ben 23 tane kullanmış olcam

canım merhaba bırsey olmaz bende dugunum ıcın devam etmıstım hapa bırakınca hastalanırsın
zemuszemus

vicudunun dengesini sakın bozma hiç iyi değil
arkadaşın dediği gibi bugün bırakmışsın hemen 2gün içinde adetmi görüyorsun
ben bırakınca 5.gün görüyorum

ben de erken adet olmak için bir kez birkaç gün önce bırakmıştım
dengem filan da bozulmadı

Back