• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :( Diş gebelik olabılırmı?

_Eda_

Emekli :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
390
228
323
hayırlı cumalar kızlar....

son adet tarıhım 14.6.

karnim ağrıyordu bı doktora gıdım dedım kan testı yaptı 12.7 BETA HCG değerim 16.74 cıktı yanı hamıleyım. doktor dedıkı ıc mı diş gebelıkmı bellı degıl tekrar 3gün sonra gel HCG degerıne bakalım dedı bende bugun gıttım deger 88,07 cıktı... Diş gebelık olarak bakıyoruz suan dedı 2gün sonra tekrar gel dedı... 3günde 4kat artı değer bu nasıl diş gebelık oluyor? :(

Son düzenleme:
dr saçmalamış. yerinde olsam değiştirirdim dr.u, çünkü böyle bir durum olsa dsa gebe kadına söylemenin de bir adabı olmalı. kaldı ki değerin gayet iyi artmış. gönlünü ferah tut. ben hcg 25'le başladım, kimse de dış gebelik demedi. değer düşük de olsa yeni bir gebeliği gösterir bence. dış gebelikte sağlıklı artış olmaz ki...

dr saçmalamış. yerinde olsam değiştirirdim dr.u, çünkü böyle bir durum olsa dsa gebe kadına söylemenin de bir adabı olmalı. kaldı ki değerin gayet iyi artmış. gönlünü ferah tut. ben hcg 25'le başladım, kimse de dış gebelik demedi. değer düşük de olsa yeni bir gebeliği gösterir bence. dış gebelikte sağlıklı artış olmaz ki...

bılmıyorum vallah cok korkuyorum pazar günü tekrar kan aldırcaz bakalım ne cıkacak :2::2::2:

canım öncelikle içini ferah tut , banada ilk başlarda saçma sapan şeyler söylediler ama ben farklı doktorlara yöneldim , özele git bence alttan ultr.ile bakıyorlar özelde o zaman net belli oluyor

özel hastaneye gıttım zaten... baska bı doktoru aradım diş gebelık degıl dedı :S sımdı kafam tam karişti :(

canım dış gebelik yaşadım ben kan değerlerinde düzgün artış olmaması lazım 2 günde iki katı olması lazım doktorunu değiştir bence canım içini ferak tut bence seninki normal gözün aydın canım

Back
X