• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım beta hcg 11125

darkside88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba,
benim sat 2 mayıs 2013. adetim geciktikten bi hafta sonra iki ayrı markadan idrar testi yaptım pozitif çıktı. iki gün sonra da doktora gittim vajinal yoldan ultrasonla kontrol etti ve keseyi gördük çok şükür. sonra da testler verdi yaptırmam için ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. şimdi yurt dışında olduğu için ulaşamıyorum ve çok meraklanıyorum. şu an netten yaptığım hesaba göre 6. haftam doldu hatta bugün 6+1 im ve dün yaptırdığım kandaki beta hcg testi 11125 çıktı. bu normal bi değer mi acaba? mol veya dış gebelik olmasından çok korkuyorum. lütfen yardım edin:18::18::18::18:

Normaldir,endişelenme. Belki ikizdir? O yüzden fazla çıkmıştır bhcg değerin ? Şu an daha yeni keseyi görmüşsün,kalp atışlarını duydun mu?

bence çok abartacak kadar yüksek değil değerin korkmana gerek yok 6 haftan bitmiş zaten bu değerlerde çıkması lazım.aklına kötü şeyler getirme bak keseyide görmüşsün.

normal mi değil mi değerler nasıl olur hiç bilmediğim için size danışmak istedim. ama içime su serptiniz çok teşekkür ederim. önümüzdeki hafta kalp atışlarını da duyabilirsem çok rahatlıycam..:49:

Hiç korkma ve gerilme. Ben de bir hamilelik deneyimi yaşamıştım. Onda seninle aynı haftada iki katı kadardı. Hatta doktor ilk etaptaçoğul gebelik zannetmişti. Bunlar olabilir.
İçin yine de rahat etsin istiyorsan bir doktora gidip fikir danısabilirsin.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, içim inanılmaz rahatladı. 3 sene eşimin isteği üzerine yazz 24+4 kullanmıştım, uzun süre hamile kalınamaz ilaçtan sonra demişlerdi çok korkmuştum ama çok şükür 4. ayda hamile kaldım. inşallah Allah hepimizin meleklerini korusun, isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın. umarım sizin de sonra tekrar sağlıklı bi bebeğiniz olmuştur.:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X