Gebelik çok yeniyken böyle düşük çıkabiliyormuş. 2 gün sonra bir daha yaptırın bakalım inşallah vardırMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Çok önemli bi sorum var. Ben 22 ocakta kürtaj oldum. 24 şubatta adet oldum 6 gün sürdü ve bitti. Aradan bi gün geçti tekrar kanamam geldi. Sonra durdu bir gün daha geldi koyu renkli yine durdu. Bidaha gelmedi. Doktora gittim rahimde parça yok, bi sorunda yoktu. Beta 7 çıkmıştı. Doktor bana yumurtlama günümün değişebilceğini söyledi o yüzden kanama gelmiş olabilirmiş. Korunmayı bıraktık benim dün adet olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım. Bütün hamilelik belirtilerim var, göğüs ağrısı baş dönmesi hepsi neredeyse. Karbonat testim bile pozitifti :)) ama dün adet günümde gittim beta baktırdım 5.2 çıktı. Yani yoktu. Acaba ben çok erken mi yaptırdım testi sonradan çıkma ihtimali olabilir mi? En önemlisi ben kendimi hamile hissediyorum :S
İnşallah biiznillah çok istiyorum bu sefer çok hevesliyim :)Gebelik çok yeniyken böyle düşük çıkabiliyormuş. 2 gün sonra bir daha yaptırın bakalım inşallah vardır
yooo en az 5 olması yeterliAdetim bi kaç gün gecikirse tekrar baktıracağım ama ben bu kadar düşük olmaz diye düşünüyorum ya en azından 10 falan çkması gerekmez miydi??
Yumurtlama günüm 11 Mart olması lazımdı. İki üç gün attı sanırım. Ben iki üç güne tekrar yapaym o zaman :Syooo en az 5 olması yeterli
2gun sonra yine yaptirMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Çok önemli bi sorum var. Ben 22 ocakta kürtaj oldum. 24 şubatta adet oldum 6 gün sürdü ve bitti. Aradan bi gün geçti tekrar kanamam geldi. Sonra durdu bir gün daha geldi koyu renkli yine durdu. Bidaha gelmedi. Doktora gittim rahimde parça yok, bi sorunda yoktu. Beta 7 çıkmıştı. Doktor bana yumurtlama günümün değişebilceğini söyledi o yüzden kanama gelmiş olabilirmiş. Korunmayı bıraktık benim dün adet olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım. Bütün hamilelik belirtilerim var, göğüs ağrısı baş dönmesi hepsi neredeyse. Karbonat testim bile pozitifti :)) ama dün adet günümde gittim beta baktırdım 5.2 çıktı. Yani yoktu. Acaba ben çok erken mi yaptırdım testi sonradan çıkma ihtimali olabilir mi? En önemlisi ben kendimi hamile hissediyorum :S
Bana da doktor 5 ve üstü pozitif demişti. 2 gün sonra değeriniz 2 ye 3 e katlaması lazım. Katlamamış olursa o zaman negatiftirYumurtlama günüm 11 Mart olması lazımdı. İki üç gün attı sanırım. Ben iki üç güne tekrar yapaym o zaman :S
Ama şöyle bi durum var kürtaj yaptığım için beta anca düşüş gösteriyormş adetm bittiğinde tekrar baktırdım o zamanda 7.4 tü yani bu iyice düşmüş hali olabilir bence. Bilmiyorum ki yaa bi ümit olabilir mi diye düşünüyorum. Başm hala dönüyor göğüslerim de fena2gun sonra yine yaptir
Bence supheli 5ustu pozitif ve senin 5.2 cikmis
Hamile olna olasiligin bence var
Ay inşallah biiznillah bakalm inşallah yükselir çok merak ettim şimdi çok dua edin bana olur mu inşallah yükselirrBana
Bana da doktor 5 ve üstü pozitif demişti. 2 gün sonra değeriniz 2 ye 3 e katlaması lazım. Katlamamış olursa o zaman negatiftir
İnşallah bebişin seninledirAy inşallah biiznillah bakalm inşallah yükselir çok merak ettim şimdi çok dua edin bana olur mu inşallah yükselirr((
İnşallah canım inşallahİnşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?