Acil yaratıcı fikirlere ihtiyacim var ..

albina07

Adige *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
165
111
31
Arkadaslar merhaba.. benim bir derdim var . Ben evde yapimi maliyeti kolay olup satilacak kucuk seyler ariyorum bunlarin kârınıda yetimlerle ilgili projelerde kullanacagiz ekibimiz 20 kisiden olusuyor aslinda, ama henuz yaratici bir fikir bulamadik manti yaptik sattik gozleme yaptik kermesler duzenledik keceden magnet yaptik...
Ama istiyoruzki surekli elimizin altinda satisa sunulacak bir seyler olsun sizce ne yapmaliyiz nolur fikir verinn bana .. simdiden tesekkurlerr

Cok guzel bir dusunce tebrik ederim..Hatta bende boyle projelerde bulunmak istiyorum hep.Dekoratif sabun yapabilirsiniZ,baska iyi gelir saglayacak orguler olabilir bebek patikleri hirkalar falan,mumlari alip susleyip satabilirsiniZ..Aklima gelirse daha yazarim.

Dekoratif sabun yapimini hic bilmiyorum ama simdi arastiracagim orgu isini ekipte tek ben biliyorum bende yetemem :)) cok tesekkur ederim sabun ve mum guzel fikir umarim cok zorlamaz bizi . Simdi arastirmalara gececegim insallah :)))

takı toka yapın hemde maliyeti düşük sürümü fazla olur.

Ne güzel bir düşünce. İnstagramda sokak hayvanları için açılan bir hesap var herkes kullanmadığı kozmetik ürünü veya bir eşyasını yolluyor 1 tl den açık arttırma usulü satılıyor. Bir kadın başlattı ve kısa zamanda 10 bin kişi oldu. Kadın gelirler mama alıp sokkata ki hayvanlara dağıtıyor ve dağıtmak isteyenlerin adresine yolluyor.
Arkadaşımın kuzeni kurabiye kursuna gitti 1 gün sürüyor zaten o da instagram üzerinden özel günler için kurabiye satıyor ve cupcake aslında nette bile tarifleri var. Bir de şimdi yenidoğan ürünleri çok moda. Bebek bekleyen anneler yaptırıyor. Ziyaretçilerine hediye etmek için lavanta suyu, magnet, şeker vs. Eminönünden alıyorlar malzemeleri atıyorum kolanya şişesi süslüyorlar falan maliyeti 3 lira nette 8-9 liraya satıyorlar. Kına ve nişan süsleri mesela şimdi düğün zamanıda geliyor.

20 kişiyle atolye açılıp ticari faaliyet gibi bir gelir elde edilebilir.

Satma olarak düşünmeyip, satış kanalı tek alıcılı bi sistem daha güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…