• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Verilmesi Gereken 25 Kilo

Renesme2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
146
0
46
İstanbul
Kızlar 80 Kiloyum 23 Yaşındayım Ve 1,62 Boyum Var Acilen 20 25 Kilo Vermem Lazım
Abartıyomuyum bilmiyorum ama şöyle düşündüm gold slim Bu Akapunktur Küpesi Alıcam Ayrıca Şu Termal Şort Yada Eşofmandan alıcam ayrıca Evde Spor aletlerim Var Onlarla Spor Yapıcam Bidee Kavitasyona Gidicem Sizce abarttımmı Zararı Varmıdır Bilmiyorum Yorumlarınızı Merak Ediyorum??? :59:

Son düzenleme:
Cnm aynı durumdayız suanda ama ole kupeye felan bosa paranı harcama terleme esortmanlarından al evde sporunu yap ve beslenmene dıkkat et emınım basaracaksın zaten ılk basta hızlı verıyorsun o sana moral oluyor.Hiç pes etmeden devam et genclıgımızın en guzel yıllarını kılolu gecırmeyelım.Sonra donusu olmayacak bu yıllara:43:

kavitasyon başarısız bir yöntem 3-5 kilo fazlası olanlarda işe yarıyor kullanan arkadaşım var onu listenden çıkar

Ya Spor Yapmaya Çok Vaktim Yok Kızlar Çalışıyorum Sabah 7de Çıkıyorum akşam 8 9da Evde Oluyorum Hafta sonuda Bi Tek Pazar Müsait Olabiliyorum yorgun Oluyorum Haliyle Aşırı Yemek yiyen Abur cubur tüketen Bi İnsan Değilim ekmekte Çok Yemem Sadece Makarna Pilav Falan Çok Yerim
Napmam Lazım O zaman Kafayı Yicem Artık Ve Yakında Ablamın düğünüde Var

Son düzenleme:
Ya Spor Yapmaya Çok Vaktim Yok Kızlar Çalışıyorum Sabah 7de Çıkıyorum akşam 8 9da Evde Oluyorum Hafta sonuda Bi Tek Pazar Müsait Olabiliyorum yorgun Oluyorum Haliyle Aşırı Yemek yiyen Abur cubur tüketen Bi İnsan Değilim ekmekte Çok Yemem Sadece Makarna Pilav Falan Çok Yerim
Napmam Lazım O zaman Kafayı Yicem Artık Ve Yakında Ablamın düğünüde Var

Canım öncelikle şu psikolojiden kurtul.Yani anladığım kadarıyla çok fazla takmışsın.Akşamlar bol bol salata ye.O söylediğin eşofmanda da al ama kativasyon ve küpeye olumlu bakmıyor.Onların hepsi yaplan dolan kativasyonla fazla kilo veren olmuyor.Ayrıca bak spor aletlerinde varmış.Eşofmanla birlikte bir güzel terler yavaş yavaş verirsin sıkma sen canını.Bende senin gibi fazla kilom var ne yaptıysam fazlasıyla geri aldım.Ama sadece az yeyip spor yapmakla oluyor bu işin sonucu.Bilgin olsunnn

Canım öncelikle şu psikolojiden kurtul.Yani anladığım kadarıyla çok fazla takmışsın.Akşamlar bol bol salata ye.O söylediğin eşofmanda da al ama kativasyon ve küpeye olumlu bakmıyor.Onların hepsi yaplan dolan kativasyonla fazla kilo veren olmuyor.Ayrıca bak spor aletlerinde varmış.Eşofmanla birlikte bir güzel terler yavaş yavaş verirsin sıkma sen canını.Bende senin gibi fazla kilom var ne yaptıysam fazlasıyla geri aldım.Ama sadece az yeyip spor yapmakla oluyor bu işin sonucu.Bilgin olsunnn

Haklısın Canım Yapıcaz Artık Mecburum Yani Böyle Kalamam Kesinlikle Eninde Sonunda Gidicek Fazlalıklar ilaçta kullandım diyette yaptım sporta yaptım zamanında kolay kolay veremiyorum kiloları Ama İnat Bu sefer

henüz başlamadım nasıl bir etki alıcağımı bilmiyorum çevrem güzel sonuçlar aldı bir sorun daha var kontrol hapıyla kullanmam lazım kullananlar varsa bana yardımcı olun lütfen

henüz başlamadım nasıl bir etki alıcağımı bilmiyorum çevrem güzel sonuçlar aldı bir sorun daha var kontrol hapıyla kullanmam lazım kullananlar varsa bana yardımcı olun lütfen

Canım Ben Lida Kullandım 10 Kilo ;Verdim ama Sonra O Kiloları Aşırı Derecede Geri Aldım gördüğün Gibi 80 Kiloda Kaldım Eğer Zayıfladıktan Sonra Çok dikkat Ederim Diyosan Buyur He Bide Şunu Söyliyim Çok Zararlı Bi İlaç Unutkanlık Ve sinir Yapıyo

Back
X