ACİL TÜM BEBEK MERKEZİ VE DOKTOR ÖNERİSİ İSTANBUL AVRUPA 2022

Bende öyle duydum onun icin gitmek istiyorum ama hanimefendi hic memnun kalmamis merak ettim dogrusu bahcecide hangi doktora gitmis kendisi..

Bende öyle duydum onun icin gitmek istiyorum ama hanimefendi hic memnun kalmamis merak ettim dogrusu bahcecide hangi doktora gitmis kendisi..
Canım benim 2ci transferim çok şükür pozitif çok ilgilendiler çok uğraştı doktorda yumurtalar embriyolar güzel olunca bizden çok seviniyorlar he sadece işlem öncesi ödemeler mutlaka alınıyor ödeme yapılmadan işlem olmuyor onuda ben araştırdım okudum tüm tüp bebek hastanelerin de öyle

Cok güzel sevindim allah saglkla kucagina almayi nasip etsin yani tabiki ücret konusunda bisey diyemem heryerde öyleyse yapcak bisey yok sonucta bedava yapmiyorlar ha bastan ödemissiniz ha islem bitince ödenecek sonucta .. hangi doktora gittiniz peki bahcecide

hayırlı olsun umarım sağlıkla alırsınız çocuğunuzu kucağınıza. Transfer aşamasına kadar ne kadar bir süre geçti acaba?
Yani ilk görüştük sonraki adetle başladık yumurta büyütme opu operasyonu opudan sonra adet oldum ama bir sonraki adetle histeroskopi oldum. Ameliyattan sonraki adetle transfer sürecine girdik

İnşallah canım daha keseyi görmeye gitmedik İnşallah keseyi de görürüm Rabbim isteyen her kese nasip etsin İnşallah Canım benim şükür bi durumum yoktu eşimde haraketli sperm çıkmıyordu Bahçecide Pr. Doktor Bülent Erola gittik çok iyi doktor çok memnunuz 6aylık tedavi uyguladı sonra ilk tüp bebek yaptık benide Bülent Hoca Pr. Doktor Sabri Cavkaytara yönlendirdi Allah razı olsun hepsinden çok memnunum ilki negatif çıktı yine hiç şüphem olmadı 2ciyi bi daha oraya gittim düşünmeden 2cide tam yumurta toplama gününe geldik covid testi pozitif çıktı hepsi iptal oldu bu 3c yani

Oo baya bi macerali olmus sizin tabi uzun süre beklemissiniz değmiste cok sevindim ins saglikli ilerler kavusursun bebisine :) ya peki yumurta toplama cokmu aciyo korkuyorum bide rahim filminden korkuyorum ikisinden transferden hic korkum yok ama yumurta toplama ve rahim filminden cok korkuttu burdaki yorumlar felan ;( senin nasil gecmisti ?

Yok canım hiç acımıyor Anestezi altında yapıyorlar yumurta toplama işlemini sonra hafif adet sancısı gibi sancın oluyor çok olursa ağrı kesici yapıyorlar

Sen ne zaman başlıyacaksın İnşallah canım?

Yok canım hiç acımıyor Anestezi altında yapıyorlar yumurta toplama işlemini sonra hafif adet sancısı gibi sancın oluyor çok olursa ağrı kesici yapıyorlar
Anladim canim anestezi sartmi peki ? Damar yolundan veriliyormu böyle islemde acaba cok korkuyorum

Anladim canim anestezi sartmi peki ? Damar yolundan veriliyormu böyle islemde acaba cok korkuyorum
Evet canım şart korkma canım çok hafif bir anestezi evet elinin üstünden damar yolundan zaten hemen yatıyorsun hemen de uyanıyorsun yarım saat dinlendiriyorlar seni sonra taburcu ediyorlar

Canım Bahçecinin bi çok ülkede de hastanesi vardı diye duydum sen hangi ülkedesin?

Anladim canim tsk ederim icim rahatladi artik cesurca zamani gelince hepsinden gecicem ins
Evet canım şart korkma canım çok hafif bir anestezi evet elinin üstünden damar yolundan zaten hemen yatıyorsun hemen de uyanıyorsun yarım saat dinlendiriyorlar seni sonra taburcu ediyorlar

Canım inan bi tedaviye başla o zaman korku falan gidiyor tatlı bi həyacan telaş alıyor yerini Hayırlısı olur İnşallah hakkınızda
Insallah canim bana dua et hamilelrin duasi kabul olurmus rabbim duyar belki sesini bide bisey daha sorabilirmiyim sana? Cevaplarsan cok sevinirim bu tedavi sürecinde yada öncesinde Matofin yada glifor gibi bir ilac kullandin mi? Insulin direnci icin metformin ilaci icindeki madde. Polikistik overler icin veriliyor kilodan dolayi adet görememe vs oluyor ya hani. Daha öncesinde kullandim ben 2 ay ama dehşet mide bulantisi yapiyor bir tecrüben varmi canim?

Rabbim sana ve isteyen her kese nasip etsin canım İnşallah yok canım kullanmadım sadece yumurta büyütme iğneleri verdi bana gonal f merifert bi tane daha vardı aynı gonal f gibi adını unuttum bide ondan en sondada yumurta çatlatma iğnesi yaptım 2 tane

Bende haftaya gidicem canım keseyi görmeye sende bana dua et bide grip oldum çok korkuyorum bu yüzden bebeğe zarar gelirsen off düşüncesi bile kötü daha sevincimi yaşıyamadan bu grip çıktı

Rabbim sana ve isteyen her kese nasip etsin canım İnşallah yok canım kullanmadım sadece yumurta büyütme iğneleri verdi bana gonal f merifert bi tane daha vardı aynı gonal f gibi adını unuttum bide ondan en sondada yumurta çatlatma iğnesi yaptım 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…