Acil Tost Makinesi ve Çaycı Arayışı

cidcit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
296
2
Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun zamandır çaycı ve tost makinesi arıyorum. Aslında karar vermiştik almıştık Korkmazın mor demkoliki ve mor tost makinesini(üstten bastırılan modelden) ama istediğim rengi kalmayınca ve gelmeyince iptal ettik. Şimdi de araştırmaya başlayınca olumsuz şeyler duydum çok kararsız kaldım. Çok da fazla bir bütçe ayırmak istemiyorum, diğer ikisini 250'ye alacaktık, şimdi de olsun 300 veririz diyoruz ama ne önerirsiniz? Bu hafta sonu artık almamız lazım o yüzden değerli yorumlarınızı en acilinden bekliyorum :)

canım bunları ben çok beğeniyorum indirimde yakalarsam alıcam inş. bunu canlı gördüm önerebilirim ama pahalı şuan :26:

ah o tost makinesi çok canımı yaktı .:) tedarik sıkıntısından ötürü gelmedi, gelemedi vs.
Neyse valla burdakiler ya korkmazın almış ya da philips in :)
Ben de korkmazın aldım a328 modeli.
Hepsi buradadan bakabilirsin yorumlar kısmını da okuyabilirsin fikir verir :)

Ya işte aynen. Ben de alacağım yerde inat etmiştim 328 daha pahalı olduğu halde onu verelim demişlerdi de yok diye inat etmiştim. Şimdi de 329-06yı alsam diyorum onlar seramikmiş ama onlar da 170-180 liraya geliyor. Ve o renkte çaycı bulamıyorum. Şimdiye kadar hiç renk mevzusuna takılmamıştım ama ilk defa inadıma denk geldi, ille uyumlu olsa diyorum. Çaycı olarak da nişanlım çelik olsun diyor Korkmaz kullanan var mı memnun mu? Çelikler içinde en uygun fiyatlı olan onlar çünkü veya ne önerirsiniz ki?

canım ben tost makinesini baya kaliteli almıştım, philipsten 200e mi ne almıştım... çaycı ve kahve makinesini de homend'in pottoman serisinden, tam çelik olandan aldım....

6 senedir çalışan ve evde çaycı kahve makinesi kullanan biri olarak sana önerim: çaycı ve kahve mak. tam çelik olsun. hem plastik kokusu gelmez hm sağlıklı olur ve kırılmaz.... tost makinesinde de plakları çıkarılabilir yıkananlardan olsun... tost mak.da philips almasam tefal, siemens, bosh, arçelik ya da korkmaz alırdım sanırım... en kötü ihtimal arzum alırdım ki arzum da en az 5-6 sene sizi idare eder....
bu arada benim tost makinemin dışı siyah ama keşke tam çelik olsaymış diyorum. geçen yıl evlenen bazı arkadaşlar makinelerin boyaları çıkabiliyor dediler...
evim.nette tefal indirimi var. çaycı tost mak. falan bakabilirsin
https://www.evim.net/tefal_k12546

Son düzenleme:
hazır konu acılmısken yazayım...

haftaya evleniyorum ama hala bi tost makinem yok... cunku icime sinen bir model bulamadım

benim tek derdim kaplamaların üzerinde PTFE denen maddenin olmaması... ama ne yazık ki korkmazın dokum uzeri seramik kaplama dedigi modellerin acıklamalarında bile plakaların ptfe yani teflon maddesi ile kaplı oldugu yazıyor...

yok mu piyasada teflon kaplama kullanılmayan bir tost makinesi :44:

canım ben de senin gibi düşündüm ama seramik olursa tost makinesinin plakası çatlar bence... ben de plakaları demir döküm olsun bari dedim ama çok iyi bi model bulamamıştım... ben de teflon olacaksa iyi marka olsun deyip philips aldım. philips olmasa da teflonu iyi diye tefal alırdım sanırım...

Philips HD4408/90 Izgara ve Tost Makinesi - Gold.com.tr

Yani o seramik dediği beyaz renge boyanmış teflon mu? Ben anlamadım bu işi yaa, en azından bilindik markaların bu üçkağıtçılığa gitmemesi gerekmez mi? O zaman ben niye 40-50 lira fazla vereyim sırf ızgaraları beyaz renk olsun diye mi?

bi de arçeliğin in love serisindeki ekmek kızartma makinesiyle tost makinesini beğeniyorum.tost makinesinin ekstra waffle plakası da var

çaycı olarak şu anda aklımda olansa bosh un bu ürünü:

ekmek kızartma makinesinin çok gerekli bir araç olmadığı konusunda kesinlikle hem fikirim.ama okadar güzel tasarlamışlar ki insanın içi gidiyor valla. bunlara da bayılıyorum mesela:

Ben de Boshc'un bu çaycısını çok beğenmiştim ama çelik değil diye nişanlım aldırmadı:) İn love serisinin tost makinesi de gözüme çarptı ama aynı seride çelik çaydanlık yoktu veya uyumlu olmuyordu sanki. Ama her ikisi de gerçekten muhteşem :)

Kızlar ben hala tost makinesi ve çaycıyı alamadım, alamadıkça da uzuyor çok sıkılmaya başladım artık..

Tefal çok iyi ama çok pahalı yaa, ikisi için 400 lira ayırmak gerekiyor.. Sanırım Korkmaz A 328 ve Korkmaz 359 alacağım. Alternatif olarak da Homend var ma o da 300ü buluyor.. Hala önerilerinize çok açığım, ikisi 250yi geçmesin, çaycı çelik olsun, tost makinesinin de ızgaraları çıksın, çelik olsun ve 180 derece dönüp uzgara olsun istiyorum çok şey mi istiyorum yaa..

slm kızlar.ben 7 yıllık evliyim arzumun çaycısını kullanıyorum.sadece çaycı olarakta değil su ısıtıcısı olarakta onu kullanıyorum,garanti süresi içinde bi kez arıza yaptı.servise götürdük 1 hafta içinde yeni çaycıyı evimize kadar gönderdiler.hem bi üst modeli.benimkinin altıda üstüde çelik.bence dikkat edilmesi gereken konu bu.demliği cam olan çaycılar çayı güzel demlemiyor.
tost makinamda arzumun benim zamanımda seramik falan yoktu.ama çok memnunum.zaten hergün kullanmıyorsunuz.ben her seferinde plakalarını makinada yıkıyorum hiç bişey olmadı.ekmek kızartma makinamda var ama mutfak dolabımın en hücra köşesinde dolabı bekliyor.tamamen boşuna alınmış bişey.biraz uzun oldu ama umarım yardımcı oabilrim

Arkadaşlar hepinize yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Bütçem ve zorunlu kriterler nedeniyle(her ikisinin de çelik olması) Korkmaz A328 ve yine KorkmazA359 da karar kıldım. İnşallah güzel günlerde kullanırız..

korkmaz tost makinesi al canım hiç düşünme en mantıklı tercih olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok araştırdım çeyize almadan önce,
Korkmazın çeliğinden şüphe etme internettende tedarik edebilirsin. Bende çeyizime korkmazın çelik tost makinesini aldm. Fakat çaycı olarak ben komple cam tercih ettim.
Benim aldıklarım bunlar.

Ama sen 300 tlye hem tost makinesi hem de çaycı mı istiyorsun onu anlamadım. Bu bütçeye ikisini alman çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…