ah o tost makinesi çok canımı yaktı .:) tedarik sıkıntısından ötürü gelmedi, gelemedi vs.
Neyse valla burdakiler ya korkmazın almış ya da philips in :)
Ben de korkmazın aldım a328 modeli.
Hepsi buradadan bakabilirsin yorumlar kısmını da okuyabilirsin fikir verir :)
hazır konu acılmısken yazayım...
haftaya evleniyorum ama hala bi tost makinem yok... cunku icime sinen bir model bulamadım
benim tek derdim kaplamaların üzerinde PTFE denen maddenin olmaması... ama ne yazık ki korkmazın dokum uzeri seramik kaplama dedigi modellerin acıklamalarında bile plakaların ptfe yani teflon maddesi ile kaplı oldugu yazıyor...
yok mu piyasada teflon kaplama kullanılmayan bir tost makinesi :44:
hazır konu acılmısken yazayım...
haftaya evleniyorum ama hala bi tost makinem yok... cunku icime sinen bir model bulamadım
benim tek derdim kaplamaların üzerinde PTFE denen maddenin olmaması... ama ne yazık ki korkmazın dokum uzeri seramik kaplama dedigi modellerin acıklamalarında bile plakaların ptfe yani teflon maddesi ile kaplı oldugu yazıyor...
yok mu piyasada teflon kaplama kullanılmayan bir tost makinesi :44:
Eki Görüntüle 721407 Eki Görüntüle 721406
bi de arçeliğin in love serisindeki ekmek kızartma makinesiyle tost makinesini beğeniyorum.tost makinesinin ekstra waffle plakası da var
çaycı olarak şu anda aklımda olansa bosh un bu ürünü:Eki Görüntüle 721411
Ben de Boshc'un bu çaycısını çok beğenmiştim ama çelik değil diye nişanlım aldırmadı:) İn love serisinin tost makinesi de gözüme çarptı ama aynı seride çelik çaydanlık yoktu veya uyumlu olmuyordu sanki. Ama her ikisi de gerçekten muhteşem :)Eki Görüntüle 721407 Eki Görüntüle 721406
bi de arçeliğin in love serisindeki ekmek kızartma makinesiyle tost makinesini beğeniyorum.tost makinesinin ekstra waffle plakası da var
çaycı olarak şu anda aklımda olansa bosh un bu ürünü:Eki Görüntüle 721411
Kızlar ben hala tost makinesi ve çaycıyı alamadım, alamadıkça da uzuyor çok sıkılmaya başladım artık..
Tefal çok iyi ama çok pahalı yaa, ikisi için 400 lira ayırmak gerekiyor.. Sanırım Korkmaz A 328 ve Korkmaz 359 alacağım. Alternatif olarak da Homend var ma o da 300ü buluyor.. Hala önerilerinize çok açığım, ikisi 250yi geçmesin, çaycı çelik olsun, tost makinesinin de ızgaraları çıksın, çelik olsun ve 180 derece dönüp uzgara olsun istiyorum çok şey mi istiyorum yaa..