• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil toplanin bayanlar !!!! Beni belese mi getiriyorlar

Gafure1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
3
2
1
34
Hanimlar size danismak istedigim seyler var su an olayi yasiyo gibi stres basti beni ! 1.5 yildir nisanliyim. Baslangicta kayinvalidem bana sizin adetiniz nedir baslik vs soyleyin de kendimizi ona gore ayarlayalim diye giris yapmisken sonradan bi haller oldu fakiriz demeye basladi her zaman karsilikli anlayis olmali diyo herkes birbirinin durumuna gore hareket etmeliymis bana arkadasinin kizinin gelinligi odunc almanin pesinde eve gelin getirmek istiyo seviyomus beni sanki tmm anladik durumun kotu de millet kredi cekiyo bi caresine bakiyo bana nisanda 5 kurus da takilmadi bak bunu atladim ve kizim takamiycam durumum yok da demedi oncesinde cok kirildim nisanlimla olay oldu koca kadin sana soyliycek mi diye annesini savundu ben essekci basiyim cunku oglan da saygisiz annesi de anneme giydiriyo lafa gelince bak ben anneni seviyorum diyo sizce ben neyin icine dustum bana bi aciklamasini yapin LUTFEEEN !!!!!!!

Baslik boyle oldu kusura bakmayin bana verilen degeri milletin gelinliklerine layik gorulerek yada nisanlimdan azarlar isiterek gorebiliyorum malesef benim pskolojim cok bozuldu bu sebeple girdigim aile cok kaba saba bi gorseniz bende onlardan kaptim galiba

Nişanlınızın nasıl davrandığı önemli kaynananızın değil.

Sen alınıp satılabilinecek mal mısın, ürün müsün ??? Kendi kendini nasıl bu kadar aşağılar bir insan? Sevdiğinizle birlikte bi yastığa baş koymak için ille anası babası borç mu yapmalı? Altınla mı doyurmalı? Anlamıyorum sizi...

Ne altini ne parasi ben hakkim olani istiyorum mal olmak alinip satilmak degil mesele takildiginiz yere bakin meseleye odaklanin diycem ama zor galiba tavsiye fikir yurutme goremedim sizlerden verimsiz oldu selametle

Back