How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil tıp teknisyenleri buraya

rainbow_chaser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
26
0
36
İzmir
Ben ne okuyacagımı şaşırdım. meslek lisesi mezunu att yim. sağlık kurumları işletmeciliği önlisans bitirdım. bitirmez olaydım en üst öğrenim düzeyinden kpss ye giriş şartı var! işletme lisans bitecek 2 ders için uzatıyorum yoksa lisans düzeyinden kpss gireceğim sağlık bak. dan atanamıyorum.
sağlık kurumları işletmeciliğine kadro yok atanamıyorum. paramedik olmak bir seçenek başka bölümlerde var geçiş için hangisi mantıklı bilemiyorum. kafam karıştı. benzer problemi olnlar gelin dertleşelim fikirlerimizi paylaşalım.

Ben ne okuyacagımı şaşırdım. meslek lisesi mezunu att yim. sağlık kurumları işletmeciliği önlisans bitirdım. bitirmez olaydım en üst öğrenim düzeyinden kpss ye giriş şartı var! işletme lisans bitecek 2 ders için uzatıyorum yoksa lisans düzeyinden kpss gireceğim sağlık bak. dan atanamıyorum.
sağlık kurumları işletmeciliğine kadro yok atanamıyorum. paramedik olmak bir seçenek başka bölümlerde var geçiş için hangisi mantıklı bilemiyorum. kafam karıştı. benzer problemi olnlar gelin dertleşelim fikirlerimizi paylaşalım.

Merhaba sorunuzun cevabi hakkinda bir fikrim yok ama size bir soru sormak istiyorum ben aciktan düz lise okuyorm bitmek üzere ben hastane ortaminda calismak istiyorm bunun icin düz lise okumus birinin okuyacaği iki yillik bi ünüversite varmi tibbi sekreterlik gibi....

merhabalar bende att yim konuyu görünce girdim baktım hemen ama çok zaman geçmiş üzerinden. Şuanki durumun nedir atandın mı?

Back