- Konu Sahibi manolyaa3434
-
temiz 2. El oyun halısı ve oyuncak arıyorum
Birde kanguru chicco marka tercihim ama bel destekli diğer markalardan da olabilir
iyigünler bende lamazenin kübü .kitabı. tırtılı.tavuskuşu var kullanılmamış birde çorap ve bileğe takılan çıngıraklardan var oda lamaze çoraplar 15tl bileklikler 15 tltakım alırsan 25tl diğer oyuncaklar 30 tl ilgilenirsen resim eklerim
Merhaba bende tiny love tekmele oyna oyun halısı var özelden mail adresiniverirsenresim yollarım canim
iyigünler bende lamazenin kübü .kitabı. tırtılı.tavuskuşu var kullanılmamış birde çorap ve bileğe takılan çıngıraklardan var oda lamaze çoraplar 15tl bileklikler 15 tltakım alırsan 25tl diğer oyuncaklar 30 tl ilgilenirsen resim eklerim
Merhaba bende tiny love tekmele oyna oyun halısı var özelden mail adresiniverirsenresim yollarım canim
Bilekliklerin resmini yollarsanız ben alirim
buraya resim ekleyemedim sürekli hata veriyor emailinizi verirseniz oradan resim yollayabirim birde tiny love tekmele oyna oyun halımda var pembe olandan fiyatı 80 tl onunda resmini yollarım ilgilenirseniz iyi günlerResimlerini eklermisin cnm teşekkürler
tiny love tekmele oyna jimlastik halısıyla ilgileniyorum banda fiyat bilgisi yazıp resim atar mısınız ?
Resim yükleyebilirseniz ben de alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?