- 18 Şubat 2024
- 55
- 30
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kesinlikle hamilesin kan ver canım yükselişi takip et inşallah kat kat artarak ilerlet testleri boşver sen en iyisi kanMerhaba 18 Kasım transfer oldum 5.gün çift embriyosu bugün 9.günüm Bugün yaptığım testte 5 dk sonra silik çizgi çıktı bekledikçe neden koyulaşıyor anlamadım hamilelik var mı sizce ? kan testime 3 gün var başına gelen var mı
Hamilesin canım bende 21 kasımda transfer oldum bugün 6.günüm kan verdim 31 çıktıMerhaba 18 Kasım transfer oldum 5.gün çift embriyosu bugün 9.günüm Bugün yaptığım testte 5 dk sonra silik çizgi çıktı bekledikçe neden koyulaşıyor anlamadım hamilelik var mı sizce ? kan testime 3 gün var başına gelen var mı
Teşekkür ederim testlerede güvenimiz kaldı. kan vermeyi düşünüyorum ama 3 gün kaldı kan testi tarihimi bekliyorum şuan gidip versem hevesim kursağımda kalsın istemiyorum sadece ilk defa çizgili sonuçlar görünce heyecan yaptım Umarım cumartesi dileğim gerçekleşirBence kesinlikle hamilesin kan ver canım yükselişi takip et inşallah kat kat artarak ilerlet testleri boşver sen en iyisi kan
Ay çok sevindim gözünüz aydın test beni yanıltmasın istiyorum markası yüzünden korkuyorum gözümle gördüğüme bile inanmıyor insan o kadar farklı hislere kapılıyoruz Adınıza çok mutlu oldum Allah kucağınıza almayı nasip etsinHamilesin canım bende 21 kasımda transfer oldum bugün 6.günüm kan verdim 31 çıktı
Hamilelik kesinlikle var canım korkma olmayınca bomboş çıkıyorTeşekkür ederim testlerede güvenimiz kaldı. kan vermeyi düşünüyorum ama 3 gün kaldı kan testi tarihimi bekliyorum şuan gidip versem hevesim kursağımda kalsın istemiyorum sadece ilk defa çizgili sonuçlar görünce heyecan yaptım Umarım cumartesi dileğim gerçekleşir
Teşekkür ederim arkadaşım cumartesiyi dört gözle bekliyorumHamilelik kesinlikle var canım korkma olmayınca bomboş çıkıyor
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim de bugünkü testim bu şekilde çıktı beşinci günden itibaren yaptığım erken gebelik ve kaset testler hep silik çıkıyor testlerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık.Merhaba 18 Kasım transfer oldum 5.gün çift embriyosu bugün 9.günüm Bugün yaptığım testte 5 dk sonra silik çizgi çıktı bekledikçe neden koyulaşıyor anlamadım hamilelik var mı sizce ? kan testime 3 gün var başına gelen var mı
Bende öyle düşünmeye başladım ama son günlerimize yaklaştık. Her şerde bir hayır vardır hepimiz bekliyoruz heyecana kapılıyoruz deliye döndük kan testimiz bize umut olsun.Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim de bugünkü testim bu şekilde çıktı beşinci günden itibaren yaptığım erken gebelik ve kaset testler hep silik çıkıyor testlerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık
Âmin inşallah canım benim yarın kan günüm korkma senin testlerin de çok güzel çıkmış.Bende öyle düşünmeye başladım ama son günlerimize yaklaştık. Her şerde bir hayır vardır hepimiz bekliyoruz heyecana kapılıyoruz deliye döndük kan testimiz bize umut olsun.
Ay inşallah güzel haberler alırsınız Allah’ın izniyleÂmin inşallah canım benim yarın kan günüm korkma senin testlerin de çok güzel çıkmış.
Teşekkür ederim canım benim kanda 31 çıktı idrarda çıkmadı henüz çok yeni. Senin idrarda çizgiler böyleyse kanda daha yüksektir hadi gözümüz aydın kader arkadaşımAy çok sevindim gözünüz aydın test beni yanıltmasın istiyorum markası yüzünden korkuyorum gözümle gördüğüme bile inanmıyor insan o kadar farklı hislere kapılıyoruz Adınıza çok mutlu oldum Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Testime bakabilir misinTeşekkür ederim canım benim kanda 31 çıktı idrarda çıkmadı henüz çok yeni. Senin idrarda çizgiler böyleyse kanda daha yüksektir hadi gözümüz aydın kader arkadaşım
Canım kaçıncı gün transferde kuruma çizgisi gibi duruyor ama gebelikte olabilir henüz çok yeniTestime bakabilir misin
Transfer olmadim transfer ve opu islemim aralik ayinda olacak dr um bu ay bana yumurtlama takibi yaptirip yumurtam yeterli olgunluga geldiginde beni estrofem ilacina baslatti 2x1 seklinde suan yalnizca estrofem kullaniyorum regl gecikti kanda beta baktirmami istedi ancak ben kan vermeden evde test yapmak istedim calistigim icin de basinda duramadim testin elime aldigimda bu sekildeydi dun regli olmam gerekiyordu bana kan testi icin erkenmis gibi geldi o yüzden test yaptimCanım kaçıncı gün transferde kuruma çizgisi gibi duruyor ama gebelikte olabilir henüz çok yeni
10 . Günde sabah idrarla hemen çıktı .Kan verdim Hamileyim canım 671,06 doktor 10 gün sonra ultrason için çağırdı Allah’a herkese nasip etsin diğer arkadaşlar sizde durum ne ?Merhaba sonuç ne oldu ?
Darısı başımaaaaa bende tüp bebek olmadan deniyorum. 6 ay önce bir kaybım oldu. Bu ay doktor estrofem verdi. Başladık bakalım şifa olsun. Senin bebeğinde sağlıkla dünyaya gelsin.10 . Günde sabah idrarla hemen çıktı .Kan verdim Hamileyim canım 671,06 doktor 10 gün sonra ultrason için çağırdı Allah’a herkese nasip etsin diğer arkadaşlar sizde durum ne ?