Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa canım çok yenidir o yüzden silik çıkmıştır benim köşe dün böyle çıktı kan verdim değerim 7.17 çıktı varsa yeni galibaArkadaşlar sizce pozitifmi yeni yaptım testi hemen çıktı adet tarihime daha bir gün var
Adete kaç gün varVarsa canım çok yenidir o yüzden silik çıkmıştır benim köşe dün böyle çıktı kan verdim değerim 7.17 çıktı varsa yeni galiba
Bugün 1 gün geçtiAdete kaç gün var
Bayramın ilk günü peçeteye kahve rengi leke değdi adet olucam sandım iki gündür petle geziyorum ama birşey olmayınca test yaptım benim bat normalde yarın. kimyasal gebelik yaşadım diye endişeleniyorum sevinemiyorum tam bakıcam yarın bir test daha yapayım koyulaşıcakmı çizgiVarsa canım çok yenidir o yüzden silik çıkmıştır benim köşe dün böyle çıktı kan verdim değerim 7.17 çıktı varsa yeni galiba
Kafanı yorma canım varsa eğer kısmeti varsa gelir seni bulur sakın üzülme bol bol dua etBayramın ilk günü peçeteye kahve rengi leke değdi adet olucam sandım iki gündür petle geziyorum ama birşey olmayınca test yaptım benim bat normalde yarın. kimyasal gebelik yaşadım diye endişeleniyorum sevinemiyorum tam bakıcam yarın bir test daha yapayım koyulaşıcakmı çizgi
Hayırlısı neyse o olsunKafanı yorma canım varsa eğer kısmeti varsa gelir seni bulur sakın üzülme bol bol dua et
İnşallah canım yaBende regl gecikmesinden bir gün sonra test yapınca böyle silik çıkmıştı. Ertesi aksam tekrarlayınca koyu çıktı.
Umarım sizinde bebeğiniz vardir☺
Herkesin bünyesi farkli hormonlarin yavaş artiyor olabilir bence hemen kan ver sonra kandaki artisi takip etKızlar bu testi de şimdi yaptım ama çok silik bir tık ta olsa koyu çıkmasi gerekmez miydi
Üzüldüm bende ne yalan söyleyeyim bugün vereyim olmaz sa 2 gün geçti üstünden kan vermeminHerkesin bünyesi farkli hormonlarin yavaş artiyor olabilir bence hemen kan ver sonra kandaki artisi takip et
İki gunde bir en az %60 artmalı güzel haberinizi bekliyorumÜzüldüm bende ne yalan söyleyeyim bugün vereyim olmaz sa 2 gün geçti üstünden kan vermemin
Evet canm hamilesin tebrik ederim. Bende aynen boyle oldu. Bende adetime bir gun kala yapmıştım. Saglıkla al kucağına inshAllahKızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bi dedi şimdi yaptım çıktı silik üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
Korkuyorum ya artmamis sa diye verip vermemekte kararsız kaldımİki gunde bir en az %60 artmalı güzel haberinizi bekliyorum
Amin canım değerin kaçtı hatırlıyor musunEvet canm hamilesin tebrik ederim. Bende aynen boyle oldu. Bende adetime bir gun kala yapmıştım. Saglıkla al kucağına inshAllah