Acil testime bakar mısın lütfen 🥹

Bu testler herkesi cok uzuyor ben artik cizgi ciksa bile iyice koyulasmadan asla kan vermem cok agladim cunku yaziklar olsun bunlari yapanlara

Bu testler herkesi cok uzuyor ben artik cizgi ciksa bile iyice koyulasmadan asla kan vermem cok agladim cunku yaziklar olsun bunlari yapanlara
Bende kendimi çok yıprattım artık gerçekten yapmak istemiyorum para kazanma uğruna binlerce yuvanın hayal kırıklığına sebep oluyorlar Allah görüyor

Silik çizgi taze gebesin demektir.Ya sağlık ocağına git ebeyle görüş yada kadın hastalıkları ve doğumdan randevu al.Sağlıkla gelsin
ŞUANDA BENDE GEBEYİM.benim de iki gün önce böyle çıktı.Sabah aç karna ilk idrarla yaparsan idrar testin kesin pozitif çıkar haberin olsun.Ben de şuan çift çizgi çıktı.Zaten adetin gelmediyse gebesin demek.

Testlere çok ümit bağlamamak gerekiyor bence ben de bu yola yeni girmiş biri olarak söylüyorum hem maddi hem manevi çöküşe sebep oluyor bence lütfen üzülmeyin dua edin Rabbim tez zamanda sağlıkla mutlulukla huzurla isteyen herkese evlat nasip etsin üzülmeyin Bu sefer olmadı diye hiç olmayacak değil

Keşke bu mesajınıza mutlulukla cevap vermiş olsaydım ama maalesef silik çıkmasına rağmen kan testim negatif hatta üstüne kam testi verdikten sonra tekrar 2 adet erken gebelik testi aldım yine biri pozitif biri negatif çıktı şuan adetimin gecikmesinin 4.günündeyim hala adet olmadım kanda ise <2 çıktı

Kesinlikle 8 aydır belki 100 tane erken gebelik testi kullanmışımdır ama hiçbir zaman silik çizgi görmemiştim ilk defa görünce şok oldum ve çok mutlu oldum tabi sonrası yine hüsran

Kesinlikle 8 aydır belki 100 tane erken gebelik testi kullanmışımdır ama hiçbir zaman silik çizgi görmemiştim ilk defa görünce şok oldum ve çok mutlu oldum tabi sonrası yine hüsran
Hayırlısı olsun canım çok da üzülme zamanı vardır bekledikçe güzelleşir en kısa zamanda mutlu olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…