- 11 Mayıs 2024
- 519
- 221
- 19
-
- Konu Sahibi meryem2132
bunu şuan anlayamayızPeki kimyasal gebelik olabilir mi
Canım bende hamileyken kaset testim negatif çıkmıştı takılma bence erken gebelik testiyle tekrarla veya kan verPeki kimyasal gebelik olabilir mi
Kan verdim 2 adet daha gebelik testi aldım days comfort negatif çıktı ama aldığım diğer test pozitif çıktıCanım bende hamileyken kaset testim negatif çıkmıştı takılma bence erken gebelik testiyle tekrarla veya kan ver
Days comfort doğru olabilir çünkü bende yalancı pozitif çıkarken days comfort hiç yanıltmadı doğru çıkmıştı yinede hayırlısı olsun inşallahKan verdim 2 adet daha gebelik testi aldım days comfort negatif çıktı ama aldığım diğer test pozitif çıktı
Kan seti verdim sonuca bakar mısın şaka gibiEvet silik te olsa çıkar bence yaparsan at bende heyecanlandım bekliyorum
Gerçekten kul hakkına giriyorlar Allah bildiği gibi yapsın bu sahte testleri yapanı çıkaranı bunlar bilerek sahte test üretiyormuş insanlar sürekli alsın diyeKan seti verdim sonuca bakar mısın şaka gibi
Allaha havale ediyorum gerçekten okadar umutlanmıştım kiGerçekten kul hakkına giriyorlar Allah bildiği gibi yapsın bu sahte testleri yapanı çıkaranı bunlar bilerek sahte test üretiyormuş insanlar sürekli alsın diye
Bende kendimi çok yıprattım artık gerçekten yapmak istemiyorum para kazanma uğruna binlerce yuvanın hayal kırıklığına sebep oluyorlar Allah görüyorBu testler herkesi cok uzuyor ben artik cizgi ciksa bile iyice koyulasmadan asla kan vermem cok agladim cunku yaziklar olsun bunlari yapanlara
Silik çizgi taze gebesin demektir.Ya sağlık ocağına git ebeyle görüş yada kadın hastalıkları ve doğumdan randevu al.Sağlıkla gelsinMerhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuanbuarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi
Keşke bu mesajınıza mutlulukla cevap vermiş olsaydım ama maalesef silik çıkmasına rağmen kan testim negatif hatta üstüne kam testi verdikten sonra tekrar 2 adet erken gebelik testi aldım yine biri pozitif biri negatif çıktı şuan adetimin gecikmesinin 4.günündeyim hala adet olmadım kanda ise <2 çıktıSilik çizgi taze gebesin demektir.Ya sağlık ocağına git ebeyle görüş yada kadın hastalıkları ve doğumdan randevu al.Sağlıkla gelsin
ŞUANDA BENDE GEBEYİM.benim de iki gün önce böyle çıktı.Sabah aç karna ilk idrarla yaparsan idrar testin kesin pozitif çıkar haberin olsun.Ben de şuan çift çizgi çıktı.Zaten adetin gelmediyse gebesin demek.
Kesinlikle 8 aydır belki 100 tane erken gebelik testi kullanmışımdır ama hiçbir zaman silik çizgi görmemiştim ilk defa görünce şok oldum ve çok mutlu oldum tabi sonrası yine hüsranTestlere çok ümit bağlamamak gerekiyor benceben de bu yola yeni girmiş biri olarak söylüyorum hem maddi hem manevi çöküşe sebep oluyor bence lütfen üzülmeyin dua edin Rabbim tez zamanda sağlıkla mutlulukla huzurla isteyen herkese evlat nasip etsin üzülmeyin Bu sefer olmadı diye hiç olmayacak değil
Hayırlısı olsun canım çok da üzülme zamanı vardır bekledikçe güzelleşir en kısa zamanda mutlu olursunuz inşallahKesinlikle 8 aydır belki 100 tane erken gebelik testi kullanmışımdır ama hiçbir zaman silik çizgi görmemiştim ilk defa görünce şok oldum ve çok mutlu oldum tabi sonrası yine hüsran