- 9 Kasım 2024
- 145
- 31
- 23
-
- Konu Sahibi meryem2132
hamilesiniz hayırlı olsunMerhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuanbuarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi
Peki neden bu kadar silik çıktı yumurtlama takibi yaptım 9 unda çatlamam olmuştu 2 defa mı yumurtladım acabahamilesiniz hayırlı olsun
Kaset testim var sadece ondan yapimmi acaba şuanTebrik ederim kan verin veya bir testle daha tekrarlayın en azından koyulaşmaya bakarsınız
Evet silik te olsa çıkar bence yaparsan at bende heyecanlandım bekliyorumKaset testim var sadece ondan yapimmi acaba şuan
Yaaa inşallahhamilesiniz hayırlı olsun
Sabah direk kan testine gidicem kasette çıkmaz da üzülürüm diye yapmaya korkuyorumEvet silik te olsa çıkar bence yaparsan at bende heyecanlandım bekliyorum
Sen nasıl istersen canım bence hamilesin şimdiden tebrik ederimSabah direk kan testine gidicem kasette çıkmaz da üzülürüm diye yapmaya korkuyorum
bazen silik çıkabiliyor bunu düşünmeyin kasat testte de çıkma ihtimali yüksekPeki neden bu kadar silik çıktı yumurtlama takibi yaptım 9 unda çatlamam olmuştu 2 defa mı yumurtladım acaba
Kaset test yaptım birşey çıkmadı şuanEvet silik te olsa çıkar bence yaparsan at bende heyecanlandım bekliyorum
Var gibi duruyor belki kasette çıkmaz ama modunu düşürme var inşallahKaset test yaptım birşey çıkmadı şuan
aşırı karın ağrım var midem de bulanıyorbazen silik çıkabiliyor bunu düşünmeyin kasat testte de çıkma ihtimali yüksek
Ayy inşallah çok teşekkür ederim inşallah vardırVar gibi duruyor belki kasette çıkmaz ama modunu düşürme var inşallah
Birikmis idrarla yapsaydinKaset test yaptım birşey çıkmadı şuan
Hayır bu testimi yaptıktan 15 dk sonra yaptımBirikmis idrarla yapsaydin
normal canım endişelenmeaşırı karın ağrım var midem de bulanıyor
Tebrikler hamilesin seninki yine görünüyor benim testimde sadece ben görebilirdim yani o derece silikti bende görmek için kendimi aşırı zorladımMerhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuanbuarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi
Ayy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sizde adetiniz gectikten sonra mı yaptınız ben adet günümden 1 gün önce yine erken gebelik testi yapmıştım negatiftiTebrikler hamilesin seninki yine görünüyor benim testimde sadece ben görebilirdim yani o derece silikti bende görmek için kendimi aşırı zorladımhemen aynı gün gittim kan verdim zaten orda çıktı silik de olsa kesin hamilesin
Peki kimyasal gebelik olabilir minormal canım endişelenme