• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakabilir misiniz !!!(kasette pozitif kanda negatif?)

symglhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
29
9
1
34
Kızlar testi bugün verdim idrarda pozitif çıktı kanda negatif 2,30 çıktı.belirtilerim var kasık karın ağrısı akıntı bel ağrısı..bat 24 Şubat .dr böyle bir şeyle hiç karşılaşmadığını söyledi geç döllenme olabilir dedi ama 7 gün sonra tekrar testi yapalım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Yardımcı olabilir misiniz çok moralim bozuldu 🥺

Eklentiler

• 02CA15A9-679E-4D66-9FF3-AF713DE0A108.jpeg
    02CA15A9-679E-4D66-9FF3-AF713DE0A108.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar testi bugün verdim idrarda pozitif çıktı kanda negatif 2,30 çıktı.belirtilerim var kasık karın ağrısı akıntı bel ağrısı..bat 24 Şubat .dr böyle bir şeyle hiç karşılaşmadığını söyledi geç döllenme olabilir dedi ama 7 gün sonra tekrar testi yapalım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Yardımcı olabilir misiniz çok moralim bozuldu 🥺
Böyle birşey mümkün.
Adetine daha var beklemen en iyisi olacaktır.
İdrarda pozitif kanda negatif olan çok aslında sen stres yapma ve bekle

Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏼

Böyle birşey mümkün.
Adetine daha var beklemen en iyisi olacaktır.
İdrarda pozitif kanda negatif olan çok aslında sen stres yapma ve bekle

Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏼
Dr da söyledi ben tüp bebek aşılamasında bile en az 12 gün bekletiyorım döllenme sonrasında yoksa negatif çıkıyor dedi benim ovülasyonum anca bir hafta oldu çok erken dedi ama ben pek tatmin olamadım 😔

Dr da söyledi ben tüp bebek aşılamasında bile en az 12 gün bekletiyorım döllenme sonrasında yoksa negatif çıkıyor dedi benim ovülasyonum anca bir hafta oldu çok erken dedi ama ben pek tatmin olamadım 😔
Vallahi olur mu olur. Bizim gelinde adetine daha çok var yani bu ayın 15.de olmalı ama gel gelelim ocaktaki ilk yumurtlamada hamile kalmış test yapmış kan vermiş daha 1 haftalık falanmış öğrenmiş. Doktoru bile şaşırmıştı .

Sen gönlünü ferah tut olmazı olduran Allah var inşallah güzel haber alırsın 🙏🏼

Vallahi olur mu olur. Bizim gelinde adetine daha çok var yani bu ayın 15.de olmalı ama gel gelelim ocaktaki ilk yumurtlamada hamile kalmış test yapmış kan vermiş daha 1 haftalık falanmış öğrenmiş. Doktoru bile şaşırmıştı .

Sen gönlünü ferah tut olmazı olduran Allah var inşallah güzel haber alırsın 🙏🏼
Evet idrarı görünce çok umutlandım kesin pozitif dedim ama kanda negatif çıkmasına şoke oldum.doktorda bekle dedi bakalım ben pek umut veremedim ama 🥺 teşekkür ederim 🙏🏻

Back