acil terapi

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
ankarada bildiğiniz iyi kaliteli güvenilir bir terapist-psikolg varmı?
özel den de yazabilirisniz reklam olmasın diyorsanız , acil lazım

Madalyon diye bi merkez var çok kişi orayı biliyor Kızılay tarafında. Ben gitmedim ama kızımı götürmeyi düşünüyorum bende orayı tavsiye almıştım

Rezalet bir yer. Bence merkezdeki psikologlar diplomalarını çöpe atsınlar. Evliliğimi bitirecekler neredeyse.
Eşimle aramızda bazı problemlerimiz vardı. O da çok duygusal biri. Orada bir psikologla görüştü. Senelerdir tüp bebek tedavisiyle ameliyatlarla uğraşıyorum. Bu uğurda ne emekler, ne paralar döktüm. Yeri geldi ölümden döndüm. Bu psikolog ne demiş beğenirsiniz? İyi ki bebeğiniz olmamış. Allah'a havale ediyorum ne diyeyim. Yeri gelir o da uğraşır başka bir sağlık sorunuyla. Ki bu tedavilerde asıl kadınlar ruhsal yönden yıpranıyor. Ama bu insanı hala orada çalıştırmaya devam eden merkezin benim gözümde zerre kadar değeri yoktur.

Hakan türkçapar alanında çok iyidir aynı zamanda çok iyi bir eğitimcidir de. Kendisinden randevu alabilmeniz çol büyük şans. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…